23948sdkhjf

Tid til at stoppe wardrobing

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordic Retail A/S

Mængden af tilbageleverede varer på globalt plan beløber sig efterhån-den til ikke mindre end 642,6 milliarder amerikanske dollars – eller hvad der cirka svarer til 4,25 billioner danske kroner, hvilket svarer til verdens 21. største økonomi .

For at komme dette problem til livs har Checkpoint Systems – én af verdens førende udbydere af butiksløsninger til produktsikkerhed og mersalg – for nylig lanceret næste generation af sit R-Turn mærke.

Navnet siger det hele: det er et varesikringsværktøj, der skal reducere antallet af bedrageriske tilbageleveringer.

R-Turn mærket sættes på varerne i butikkerne og forbliver på varerne indtil en kunde har købt produktet og selv beslutter at tage mærket af. Mærket er nemt at tage af og kræver ikke saks el. lign. når mærket er taget af, kan varen ikke længere returneres i butikken.

Udover standarddesignet kan R-Turn mærket også specialtilpasses med den individuelle butiks eget design, brand, logo osv., hvis dette ønskes.

Læs hele nyheden her

I Danmark føres R-Turn Mærket af Nordic Retail på vegne af Checkpoint Systems. Kontakt Nordic Retail, hvis du er interesseret i at vide mere om R-Turn Mærket på:

  • 44 84 14 44
  • KundeService@Nordic-Retail.com

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordic Retail A/S

Brydehusvej 30 L-M
2750 Ballerup
Danmark
Nordic Retail A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063