23948sdkhjf

Grønt og ansvarligt indkøb og levetidsforlængelse af IT

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Tænker din virksomhed over klimaaftrykket, miljøpåvirkningen og det sociale aftryk ved produktionen af IT udstyret, i brugsfasen og når det skal bortskaffes?

Vi er alle forbrugere af IT-udstyr, uanset om vi er en offentlig eller privat virksomhed eller privat borgere. Vi har mobiltelefoner, tablets, bærbare computere, TV og meget andet.

Hvad skal vi hver især overveje, og hvad kan vi gøre, når vi køber IT-udstyr – og når vi skal bortskaffe det – for at leve op til krav om at reducere vores CO2-aftryk, tænke bæredygtigt og få de cirkulære loops til at fungere?

Kom og find ud af, hvordan du og din virksomhed kan blive mere grønne og ansvarlige, når I køber samt levetidsforlænger IT-udstyr!

Vi har sammensat et spændende program for virksomheder – private og offentlige - der forbruger IT-udstyr samt for IT-virksomheder, der lever af at opkøbe og sælge brugt IT-udstyr.

Tilmeld dig Aalborg kommunes, NBE og NodDanmarks EU-kontorets fælles arangement med fokus på grønt og ansvarlig indkøb via link her: https://eu-norddanmark.nemtilmeld.dk/12/

 

For yderligere oplysninger kontakt:

Aija Konisevska Azadi

International Projektkonsulent

aka@ndeu.dk

+45 50103852

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063