23948sdkhjf

Skal din hverdag som restaurant ejer være nemmere?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Vi kender alle til den travle hverdag, hvor der ikke er tid til en masse besvær. De fleste ønsker ikke at skulle ringe og forklare over tlf, det skal i stedet være nemt at bestille aftensmaden, eller nemt at bestille et bord for den sags skyld.

Er du en restaurant eller et hotel med en restaurant, og som har et ønske om at forbedre dine tjenester for reservationer? Så læs videre her:
En rumænsk it-virksomhed har udviklet en mobilapp til iOS og Android til spisning af forudbestillinger og reservationer, til restauranter, der er interesseret i at forbedre de tjenester, der tilbydes deres kunder med et strømlineringsværktøj, der kan reducere restaurantens månedlige omkostninger og forbedre kundernes strøm. Appen sikrer fordele for både restauranter og kunder, som får en mere behagelig spiseoplevelse.

For det meste af tiden har vi mennekser altid travlt med at nå det ene eller det andet, tid er vigtig. Ventetid er det sidste vi ønsker, og kan skabe frustrationer, derfor er fast food mere og mere eftertragtet, i det vi spare tid.
På den anden side finder vi restauranterne, der kæmper om at følge med, specielt i de meget efterspurgte timer. 

Den ny udviklet app gør det muligt at kommunikere med kunderne, at modtage kundernes ordre inden ankomst til restauranten. samt mange andre fordel. På denne måde løses problemet på begge sider. 

Den rumænske IT-virksomhed tilbyder samarbejde inden for rammerne af en licens eller en handelsaftale. Virksomheden er også interesseret i at finde partner der vil præsentere produktet for andre der kunne være intereseret. 

For flere oplysninger og interesse, kontakt venligst:

Norddanmarks-EU Kontor
Aija Konisevska Azadi

(+45) 5010 3852
aka@ndeu.dk

POD Ref: BORO20191112002 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.11