23948sdkhjf

Mangler din virksomhed nye køkkenprodukter?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

En litauisk virksomhed, der er specialiseret i køkkenmøbler, tilbyder et sort sortiment af produkter dertil, gennem en distributøraftale eller produktionsaftale. Er du designer, eller bygger du huse, så kig også med.

Virksomheden i litauen er en af de førende leverandører af høj kvalitetes vare fremstillet i Tyskland. Produkterne tilegner sig til internationale marked, med innovative design løsninger. Ligeledes er produkterne miljøvenlige køkkenmøbler. Siden 2017 har det litauiske selskab været aktivt inden for design, fremstilling og levering af premium kvalitetsprodukter, som er fleksibelt, dynamisk og tilpasset de globale og teknologiske ændringer. Virksomheden introducerer kontinuerligt nye og højteknologiske køkkener, der forbliver i spidsen for branchen. Regelmæssige produktrevisioner og kvalitetskredsgruppe sikrer den højeste kundeservice og produktkvalitet. 

 Alt køkken produkterne er fremstillet af økologiske materialer og er modstandsdygtige over for vand, damp og temperaturændringer. Virksomheden bruger også ingen fingeraftryk, ridsebestandigt og skadebestandigt avanceret materiale i produktionen. Samt 20 års kvalitet garanteret.

På nuværende tidspunkt søger virksomheder for at vokse ydeligere og søger deres partnere gennem distributør eller produktions aftale. Virksomheden søger også designer, arkitekter og bygge firmaer der kunne ønske et samarbejde. 

Ved interesse eller spørgsmål, kontakt venligst nedenstående:

NordDanmarks EU-Kontor 
Mia Dupont 
mdn@ndeu.dk

POD Reference: BOLT20190204001

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.094