23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil din virksomhed være med til at gøre honning moderne?

En litauisk honningproducent fremstiller naturlig honning, en blanding af honning, bær og urtemediciner. Virksomheden har et mål om at gøre honning til et moderne og spændene produkt på marked.

I 2007 etablerede en litauisk virksomhed sig på det lokale marked, med et mål om på sigt at træde ind på andre markeder. Virksomheden fremstiller naturlig honning, en blanding af honning, bær og urtemediciner. Produktionen er økologisk og benyttet af nye innovatiove teknologiske løsninger. 

Honning i sig selv er en tradition, lidt "old-fashion" produkt, i følge virksomheden. Denne tankegang vil virksomheden gerne ændre på. Deres vision er at gøre honning mere moderne, spændene og en populær spise.  For at opnå dette begyndte virksomheden at blande honning med forskellige bær, såsom:
Jordbær, havbukkhorn, hindbær og blåbær. For at gøre sit produkt mere attraktivt blev der investeret meget tid i dens emballage, hvilket skaber luksus, kvalitet og sundt billede.
Produktionen er også designet til at være som gaver ved bryllupper, dåb og andre begivenheder. Under produktionsprocessen bruges en innovativ metode til konservering af bær - frysetørring (frysetørr). Denne teknologi giver mulighed for at spare op til 99% af vitaminer og mineraler under frysetørring. 
Virksomheden er certificeret af Litauens fødevarekvalitetsstyringssystem og har patenteret sin emballagedesign.

Honningblandinger mulighederne er således:

  • Honning med havtorn
  • Honning med jordbær
  • Honning med blåbær
  • Honning med tranebær
  • Honning med hindbær
  • Honning med solbær
  • Honning med citron og ingefær
  • Honning med tranebær og hvidløg

Virksomheden søger nu laangtidspartnere med samarbejde under en distributionsaftale i mad sektoren. En partner som vil være med til at føre produkterne ud på markederne, ved at introducere produkterne til potentielle kunder.  

Ønsker du yderligere information, kontakt:

NordDanmarks EU-Kontor
Mia Dupont Nielsen
mdn@ndeu.dk

POD Reference: BOLT20181012001

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.046