23948sdkhjf

Produktionsvirksomhed tilbyder træbearbejdning.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

En litauisk familieejet virksomhed med speciale i træbearbejdning og træprodukter tilbyder produktion under fremstillingsaftale. Mangler din virksomhed produkter som udemøbler, udvendige terrassedele, små dyrehuse, møbelskærme, hegn eller bjælkehuse?

Virksomheden etablerede sig i 2008, en familie virksomhed med fokus på at sikre god kvalitetsservice til deres kunder. De tilbyder træbearbejdnings muligheder som tørring af træ, træsavning og træplanlægning. Og fremstiller forskellige produkter som udemøbler, udvendige terrassedele, små dyrehuse, møbelskærme, hegn, bjælkehuse mv. Virksomheden har specialiseret sig i projektion, produktion og konstruktion af individuelle ordrer på trærammehuse og huse lavet af skjolde eller bjælker ikke kun i Litauen, men også i udlandet.

Den litaiske virksomhed kan producere følgende:

  • Skotter til boliger, tagkonstruktioner eller rum, der adskiller vægge, havehuse, sommerhuse, saunaer, indkøbskiosker og andre bygninger
  • Fremstil yderligere konstruktioner: terrasser med eller uden tag, altaner, markiser, karnapper og forskellige designelementer, der ikke kun kan pryde og perfekt fuldføre boligdesignet, men også kan hjælpe med til at skabe en karakteristisk og behagelig hjemstemning
  • Massive udemøbler, legepladser, coopers, møbelskærme
  • Service af træforarbejdning, trætørring og træforberedelse til byggearbejder

Med mere end 10 års erfaring, tilbyder den familie ejet virksomhed, deres produktion til at fremstille træprodukter til din virksomhed, under en fremstillingsaftale. 

Ved interesse til ovenstående, kontakt venligst: 

NordDanmarks EU-Kontor 
Mia Dupont Nielsen
mdn@ndeu.dk

POD Reference: BOLT20190424001


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.063