23948sdkhjf

Life Science Zurich Impact - The Cause of Health

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Hvad er den egentlige årsag til at sundhed? Det tillader en række forskellige etiske og sundhedsmæssige spørgsmål, som du kan blive en del af. Deltag i Life Science Zurich i Spanien 3 Februar 2020.

"Life Science Zurich Impact - Cause of Health i Zürich" er et en-dages flersporsmøde, der giver forskere fra akademier, klinikker og industri en platform for at præsentere deres "life science-projekter" til potentielle samarbejdspartnere såvel som investorer.

Den medicinske verden har stort set fokuseret på at undersøge årsagen til sygdom i søgen efter helbredelse. Selvom vi har gjort dramatiske fremskridt med at identificere specifikke sygdomsårsager hos individuelle patienter, ved vi bemærkelsesværdigt lidt, hvordan individer forbliver sunde.

Konferencen tager fat på de muligheder og udfordringer, som 'Årsagen til sundhed' -metoden vil tilbyde ud fra et etisk, forsknings-, kommercielt og sundhedsmæssigt synspunkt.
Der vil være sessioner om forebyggende, forudsigende, personlig og deltagende sundhed, investorspor og 1: 1-møder. Foredragsholdere fra akademia, klinikker og industri vil præsentere undersøgelser af kontrol med patogener, ernæring, sund aldring, offentlig og digital sundhed, sundhedsydelser og kunstig intelligens, og de vil introducere nye terapier.

 

Dato: Mandag den 3 Februar 2020
Tilmelding: https://lsz-impact2020.b2match.io/
Lokation : Technoparkstrasse 1, 8005 Zurich, Switzerland

Se mere: http://lifescience-businessnetwork.ch/events/the-cause-of-health_feb_2020/

 

Ved spørgsmål eller andet, kontakt venligst nedenstående:

NordDanmarks EU-Kontor 
Aija Azadi
Dir.: (+45) 5010 3852
E-mail: aka@ndeu.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.079