23948sdkhjf

Tre gode råd til at shoppe tøj på et lille budget

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er altid fristende at bruge en masse penge, når man går mellem de mange rækker af lækkert tøj i forskellige farvestrålende butikker på strøget.

Men har man ikke mange penge at gøre godt med i måneder, så kan det være svært at give efter, fordi man ved, at det kan give problemer senere hen i budgettet. Du får derfor i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kan shoppe nyt og godt tøj på et stramt budget. Du kan altså få det mest optimale klædeskab uden at sprænge rammerne for budgettet. Mangler du inspiration til, hvor du skal starte med at shoppe efter du har læst artiklen, kan du Find 2-biz forhandler her, så du kan komme i gang med at kigge efter nyt og smukt tøj til klædeskabet. 

Sælg dit gamle og få råd til nyt
Det er blevet mere og mere normalt at sælge sit gamle tøj på nettet. Der er kommet mange forskellige portaler til netop dette formål, og du kan hurtigt og enkelt tjene mange af de penge du har brugt på tøj ind i igen. Det kræver selvfølgelig arbejde at tage billeder af alt tøjet, at finde en god pris på det, og derefter sende det til den nye køber, men til gengæld kan det garantere, at du har råd til den nye jakke, som du har kigget på i flere måneder. Det er altså en god ide at rydde ud i skabet og se efter, hvad du kan undvære, og hvad du egentlig ikke længere går i. Det kan være, at det er de stykker tøj, som gør, at du har råd til alt du lige nu kun går og kigger på. Det er samtidig en god løsning at sælge sit gamle tøj videre for at passe bedre på miljøet, da der ikke skal produceres en masse nyt tøj.

Rabatter, rabatter, rabatter
Mange forskellige butikker kører konstant med nye og gode tilbud på tøj, og det kan være en god ide at holde øje, når de forskellige ting, som du har brug for kommer på udsalg. Har du for eksempel fået tøj i julegave, som du skal have byttet, kan det være en god ide at vente til udsalget starter i januar. Der er også ofte udsalg når årstiderne skifter, da der skal nye kollektioner i butikkerne, og dette kan være en god mulighed for at gøre en god handel. Er du studerende, og har du udelukkende din SU at gøre godt med hver måned, kan det være en god ide at have sit studiekort med rundt. Dette kan sikre dit forskellige typer af studierabatter, og du kan altså få dine ting billigere. 

Køb med en ven
Det kan nogle gange være dyrt at shoppe online, da der er porto på de forskellige hjemmesider, når de skal sende pakkerne ud med nyt tøj til deres kunder. For at spare penge kan du altså gå sammen med en veninde eller to, som alligevel skal bestille fra hjemmesiden, og på denne måde kan i alle spare penge på portoen. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.047