23948sdkhjf

Virksomhed søger producent aftale med skrædder i EU

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

En svensk SMV søger en tillidsfuld producent til en producent aftale. Har din virksomhed plads i produktionen til at sy deres kommende kollektion af brude kjoler og aften kjoler, så kontakt nedenstående.

Den svenske virksomhed har udviklet et brand i brude branchen, hvor de båede designer brude kjoler og aften kjoler. Virksomhedens udvikler er selv en designer og har igennem flere år studeret syning og mønster design. Virksomheden har allerede en masse kollektioner i tankerne.
Første kollektion vil omhandle 8 - 12 kjoler, med en start ordre på 50 kjoler total i forskellige størrelser. Senere ønsker virksomheden i Sverige muligheder for at få fremstillet yderligere kjoler, i forbindelse med at kjolerne bliver solgt. Kjolerne skal derefter syes en efter en.
Denne procedure er meget vigtig og derfor også vigtigt at producenten er ok med dette. 

Overordnet vil kollektioner blive bestilt af producenten en til to gange om året. 
Efter en prøve periode er ønsket fra designeren at der kan etableres en langfristet producent aftale. 
Virksomheden i Sverige går ind for bærebygtighed og ønsker derfor kun at benytte organiske og "grøn" tekstiler / OEKO - Tex til kollektionen. Transporten skal yderligere også være miljøvenlig og derfor er luftfragt ikke inkluderet. 

Den svenske virksomhed er på udkig efter en erfaren producent med base i Europa med skræddersy, der har ekspertise inden for at klippe og sy kjoler, helst haute couture-oplevelse, med stoffer som blonder, tyl, satin, mikado, organza og georgette. Producenten bør også forstå mønsterkonstruktion og størrelsesklassificering.

Ved spørgsmål eller interesse for samarbejde, kontakt venligst:

NordDanmarks EU Kontor
Mia Dupont Nielsen 

mdn@ndeu.dk 

POD Reference: BRSE20191211001 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

2.891