23948sdkhjf

Løsning til mennesker med kommunikationsvanskeligheder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Svensk virksomheden med verdens første løsning til komplet kommunikation for alle grupper, er på udkig efter at etablere kontakt med distributører med et etableret distributions- og salgsnetværk.

En svensk virksomhed som blev etableret i Malmö i 1993, ønsker at få kontakt til mulige samarbejdspartnere i EU.  Virksomheden er en familieejet virksomhed, der er dedikeret til at levere løsninger til mennesker med kommunikationsvanskeligheder.
Produktet er verdens første løsning til komplet kommunikation for alle grupper, der ikke kan bruge en almindelig telefon,  såsom mennesker, der er;

  • Døve, blinde, har talehandicap eller hørehæmmede.


Løsningen fås på tablets og smarttelefoner som applikation. Systemet bruger kunstig intelligens (AI) til at konvertere tale til tekst og tekst til tale i realtid.

Produktet har fulgt IP-telefoni standarder, især SIP, så dets brugere kan foretage og modtage opkald med video, lyd og realtidstekst til enhver, så længe modpartens udstyr også tillader SIP-telefoniopkald. 

Brugeren kan desuden ringe til alle, der er tilsluttet det globale telefonnet og modtage telefonopkald fra enhver. Den anden person behøver ikke at bruge appen, bare en normal fastnet eller mobiltelefon, og alt, hvad den anden part siger, vises i realtidstekst på modtager-brugerens skærm.

 Den svenske virksomhed søger distributører med et etableret distributions- og salgsnetværk, til at få produktet ud på flere markeder. Har din virksomhed interesse i dette eller kender du nogen som kan være interesseret, så kontakt nedenstående.

 

 Bringing people together- We provide solutions for people with communication disabilities.

 

Ved interesse eller spørgsmål kontakt venligst: 

NordDanmarks EU-Kontor

Aija Konisevska Azadi
International Project Consultant

Dir.: (+45) 5010 3852
E-mail: aka@ndeu.dk

REF: T-Meeting 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.109