23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du kunder i Nordtyskland?

Har du kunder i Nordtyskland, som du har problemer med at servicere i denne tid? Et elektroteknikfirma tilbyder deres service til at hjælpe virksomheder som fortsat ønsker at hjælpe deres kunder.

Et elektroteknikfirmai nord tyskland tilbyder tjenester som maskine- og systeminstallation, teknologikontrol og -vedligeholdelse, modernisering, genopbygning og flytning af produktionsfaciliteter osv.  Virksomheden har international erfaring og tilbyder at hjælpe virksomheder med fortsat at hjælpe kunder i Tyskland.

Måske har du en virksomhed i Sverige eller Danmark, hvor I har kunder i Nordtyskland, som I på nuværende tidspunkt ikke er i stand til at betjene på grund af rejsebegrænsningerne?

Den tyske virksomhed SPAROLIN Elektrotechnik GmbH, oplyser således:

Hjemme i branchen i årtier sætter vores kunder pris på vores brede kompetence og målrettede tilgang. I disse tider er der brug for nye stier - det er derfor, vi gerne vil introducere os selv som en partner, du kan stole på i individuelle projekter, hvis det er nødvendigt.

Flere års erfaring fra verdensomspændende service medfører et højt niveau af praktisk viden og et netværk af specialister. Hvis du vil drage fordel af dette, er du velkommen til at være med.
De services vi tilbyder er:

  • Assembly and commissioning worldwide
  • Machine and system installation
  • Cabling of production and production facilities
  • Modernization, reconstruction, relocation and reconstruction of production facilities
  • Service and Support
  • Maintenance
  • Supervising
  • Control technology

 

 Vores virksomhed er beliggende i Nordtyskland som en industriel partner, der kan hjælpe dig med at bevare din kundeservice her i regionen. 

 

Ønsker din virksomhed kontakt til SPAROLIN Elektrotechnik GmbH, så kontakt nedenstående:

Mia Dupont 

mdn@ndeu.dk

Ref: SPAROLIN 

 

 


 

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.047