23948sdkhjf

Infrarødt billede kamera tilbydes i kampen mod covid-19

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Tjekkisk producent af dobbelt termisk og ansigtskameraovervågning med AI, brugt til termisk screening af sygdomme (coronavirus) er på udkig efter partnere baseret på distributionsaftaler.

En tjekkisk SMV tilbyder et plugandplay infrarødt billedkamera til scanning af kropstemperatur med stort potentiale i kampen mod vira, heriblandt coronavirus.

Denne løsning er baseret på en kontinuerlig realtidskalibrering ved hjælp af sortlegemestråling for at opnå stor nøjagtighed og stabilitet. Fordelene er "dual-use", stor nøjagtighed (0,3 grader C) og følsomhed (0,03 grader C) og onboard software (online temperaturalarmer og AI).

 

Dobbeltinfrarødt kamera
Den tjekkiske virksomhed byggede på grund af den høje globale risiko for spredning af infektionssygdomme (i øjeblikket coronavirus) ny generation af dobbeltinfrarødt kamera til humant temperaturstyring som Covid-19 og virusdetekteringssygdomme.
Potentielle besparelser kan være i personlige kilder og med inkorporering i eksisterende udstyr (ingen ekstra skærm er nødvendig) på grund af automatisering og operationel software (image + video). Åben software baseret på System Development Kit (SDK) gør det muligt at integrere egne algoritmer baseret på AI (Kunstig Intelligence)

Det termiske kamera, der tilbydes af den tjekkiske SMV, gør det muligt at måle temperaturen på den menneskelige hud og er derfor effektiv, når kropstemperaturen stiger for eksempel på grund af virusinfektion. Den gennemsnitlige kropstemperatur på hudoverfladen hos et sundt menneske ligger i området fra ca. 35,8 ° C til 37 ° C.

 

Virksomheden er på udkig efter partnere med erfaring inden for CCTV-kameraer osv. Eller sikkerhedsinstallationer baseret på en distributionsaftale.

 

Ved interesse eller spørgsmål herom, kontakt venligst :

Mia Dupont Nielsen

mdn@ndeu.dk

POD Ref: BOCZ20200401001

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.094