23948sdkhjf

Tre ting du skal huske på, når du skal lease din næste bil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Leasing er det nye sort. Du skal ikke længere låne flere tusinde kroner, når du skal ud for at købe bil, for du behøver ikke længere købe

Nu kan du låne en bil hver måned for et bestemt beløb, og med den rigtige kontrakt, så kan du aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, når du ikke længere er interesseret. Leasing af en privatbil kan være en god mulighed for dig at spare penge på et dyrt billån, og du kan behøver ikke bekymre dig omkring udbedring af skader eller service. Det er ordnet for dig. Du kan for eksempel benytte dig af BMW leasing, så er du altid godt kørende. Dog er der nogle ting, som er vigtige at huske, inden du vælger at skrive under på en leasingkontrakt. 

Læs din kontrakt igennem
Når du skal lease din første bil privat, så er det vigtigt, at du læser din kontrakt godt igennem. Der er mange nye ord, som er forbundet med at lease en bil privat, og det er vigtigt, at du forstår din kontrakt, og hvad den indebærer. Det er denne kontrakt, som bestemmer, hvor meget du skal betale hver måned, og det er derfor ikke ligegyldigt, hvad du skriver under på. Det er også denne kontrakt, som bestemmer, hvor meget du egentlig må køre i bilen, og det er denne kontrakt, som bestemmer, hvornår du kan skifte bilen ud til en ny eller generelt aflevere den, som du har stående. 

Brug det autoriserede værksted
Skulle du først have fået en leasing bil hjem til privaten, så er det vigtigt, at skulle der ske en skade med bilen, eller mangler den en del eller andet, så skal du køre den til det autoriserede værksted. Det er denne type af værksted, hvor bilen er forsikret, og den kommer i de bedste hænder. Har du altså leaset en BMW, så skal du køre til et autoriseret BMW værksted. På denne måde sikrer du dig, at bilen ikke kommer i yderligere problemer, og regningen, den bliver dækket af leasingselskabet. Måske er det tættest værksted ikke et autoriseret værksted, men det vil spare dig for mange problemer på den lange bane, når du vælger et autoriseret værksted frem for et almindeligt.

Husk dine kilometertal
Når du leaser en bil privat, så skal du huske dine kilometertal. Det er nemlig noget af det, som du skal regne ud, inden du vælger at lease. Hvor mange kilometer kører du om året og om måneden, og hvor kilometer kommer du til at køre det næste års tid? Jo flere kilometer, som du har behov for i bilen, jo dyrere er det ofte at lease, og du skal derfor være så præcis som mulig, når du skal udregne, hvor meget bilen kommer til at køre. Det er nemlig ikke altid, at du har mulighed for at få penge tilbage, skulle du køre mindre end beregnet, og der kan hurtigt komme flere takster på dine kilometer, skulle du køre mere, end du først havde beregnet. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063