23948sdkhjf

Keramik er det nye sort | Derfor elsker de unge keramik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Keramik er tilbage.

Der har den seneste tid været stor interesse for folk for at lære at dreje deres egne ting i ler. Det er især de unge, der er blevet mere interesseret i at lave keramik. Det kan der være mange grunde til, og det er netop det, denne artikel kommer nærmere ind på.

Derfor er keramik blevet populært igen
Der kan som sagt være mange grunde til, at keramik er blevet populært at lave igen. Først og fremmest er keramik kommet meget ind i indretningen igen, hvor især keramikvaser er populære. Keramik kan være med til at skabe personlighed i indretningen – især hvis den er lavet af dig selv. Fordi keramik kan fås og laves i så mange forskellige farver, former og teksturer, er det med til at skabe noget unikt til indretningen, og det er meget populært.

En anden grund til, at keramik er blevet populært – især blandt de unge – er, at vi gerne vil lidt væk fra de sociale medier og lave noget med vores hænder. Mange flere unge (og gamle for den sags skyld) ønsker at få en hobby, som både kan være kreativ, og som kan give et resultat i den anden ende. Og det kan keramikken være med til. Det kan også være derfor, at så mange unge mennesker er begyndt at strikke mere og mere. Det er for at bruge deres hænder kreativt i stedet for at sidde med ansigtet begravet i mobilen.

Kom i gang med at lave keramik
Hvis du vil i gang med at lave keramik selv, er der mange måder at starte. Du kan begynde for dig selv, eller du kan starte på et kursus, hvor du kan få basisinstruktioner, hvorefter du selv kan komme i gang. Du kan også tage dit kursus online med WeTeach, der er er en undervisningsportal, hvor undervisere indenfor kreativitet og hobby kan udgive online kurser.

Se for eksempel dette keramikkursus, hvor du vil få en grundlæggende viden om værktøj, ler, glasur, begitning og meget mere, hvilket vil klæde dig godt på til selv at komme i gang med netop de lerprojekter, som du synes, er sjovest. Dette keramikkursus henvender sig til dig, som er helt nybegynder, eller som har prøvet at arbejde lidt med ler før. Du behøver ikke selv at have din egen ovn eller drejeskive, da kurset vil komme ind på og vise de alternative muligheder, der findes.

Det gælder altså bare om at finde et kursus eller starte selv – og så kan du lave de fineste tallerkner, krus eller vaser i keramik. Så kan du også blive en del af trenden og bruge dine hænder kreativt til noget, der både er sjovt og brugbart. Det er bare med at komme i gang.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.047