23948sdkhjf

Fortæl hvordan din virksomhed har oplevet COVID19?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Er du en virksomhed der har haft svært at få dine produkter produceret eller varer/tjenester leveret og hermed oplevet forstyrrelse af forsyningskæden på grund af COVID-19?

Coronavirus (COVID-19) udbrud og pandemi har forårsaget en global okonomisk aftryk.

Små og mellemstore virksomheder (SMV'er) er især blevet påvirket, og krisen og dens virkninger truer forretningsaktiviteterne og fører ofte til forstyrrelser i forsyningskæden.

Europa-Kommissionen i samarbejde med Enterprise Europe Network opfordrer SMV'er i Europa til at dele deres erfaringer med, hvordan coronavirus-pandemien påvirker dem. Mere specifikt fokuserer undersøgelsen på forstyrrelser i forsyningskæden og på, hvordan SMV'er kan understøttes i forhold til forstyrrelser i forsyningskæden.

Formålet med denne øvelse er at indsamle rettidig information, der vil hjælpe Europa-Kommissionen med at kalibrere sin politik for genopretning. De indsamlede svar vil mere specifikt blive brugt af Europa-Kommissionens hurtige alarmfunktion, der sigter mod at tackle europæiske virksomheders forsyningskæderelaterede problemer.

Derudover kan SMV'er, der udfylder undersøgelsen, bede om yderligere støtte fra eksisterende europæiske forretningsstøttenetværk.

Der ligger mange gratis muligheder i tilbuddet at Enterprise Europe Network Denmark til  at finde nye leverandører, producenter, agenter o.l. i et andet EU land.

Undersøgelsen er anonym og tager mindre end 10 minutter.

Hvis du ønsker at modtage support, kan du give din kontakt-e-mail i slutningen af ​​undersøgelsen. Dine data håndteres fortroligt i overensstemmelse med den specifikke fortrolighedserklæring.

Du kan udfylde undersøgelsen online via link her: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SCD-Covid19

Hvis du vil vide hvordan Enterprise Europe Network kan hjælpe dig at erstate din producent/leverandør/agent etc. kontakt gerne:

Aija Konisevska Azadi

Projektleder Enterprise Europe Network Denmark

aka@ndeu.dk

+45 50103852

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.047