23948sdkhjf

Find en strategisk leverandør/produktion partner i udlandet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

5.oktober Webinar: Find en strategisk leverandør eller produktion partner i udlandet med Enterprise Europe Network Tilmeld dig her: https://ehhs.dk/ydelser-events-webinar-een-produktion

Corona krisen har vist os, hvor skrøbelig vores dagligdag er. Ikke desto mindre i en erhvervslivskontekst. Samtidig har virussen sat fokus på risikoen for erhvervslivet, ved kun at have produktion i ét land.
Vi har i flere måneder nu kunnet se en trend, hvor flere lande er begyndt at revurdere deres strategi i forhold til produktionspartnere i udlandet. For eksempel offentliggjorde Japan, tilbage i april måned, den største stimuluspakke i landets historie. Omkring 15 mia. kr. blev afsat til at betale landets firmaer for at flytte deres produktion ud af Kina. Et andet eksempel er USA, hvor mange virksomheder for alvor er gået i gang med at undersøge mulighederne ift. at flytte produktionen fra Kina til Mexico. Fordelene her er mange: kortere leveringstider, lavere fragtomkostninger, kortere afstand til hjemmemarkedet, osv. I Danmark har vi nu i flere år oplevet, at de danske virksomheder også gerne ville flytte produktionen tættere på, med primært fokus på lande indenfor EU. Og dette giver endnu mere mening nu, hvor alle landene har et fælles ansvar ift. at eventuelle fremtidige kriser skal have minimal påvirkning på verdensøkonomien – herunder på eksisterende forsyningskæder.

 

Med relevante cases fortæller vi om mulighederne for at finde en produktionspartner i udlandet via verdens største B2B netværk, Enterprise Europe Network. Forløbet skal resultere i en partnersøgning, der vil stille skarpt på de krav, ønsker og behov I har, både ift. jeres produkter men også ift. selve samarbejdet med en udenlandsk partner.
Efterfølgende vil vi med støtte fra Enterprise Europe Network gå i gang med en aktiv søgning, som skal resultere i, at der identificeres flere leads, I kan blive præsenteret/introduceret for. Forløbet afsluttes først når der er en samarbejdsaftale på plads.

Udbytte:
- Adgang til verdens største B2B netværk, Enterprise Europe Network (adgang og aktiv brug af netværket er helt Gratis)
- En skarp partnersøgning, som resultat af et målrettet forløb
- Hjælp og vejledning fra en dansk forretningsudvikler samt flere udenlandske forretningspartnere, som målrettet vil arbejde for at finde en udenlandsk partner til Jer.


Målgruppe:
Webinaret henvender sig til:
- virksomheder, som skal eller er i gang med at søge udenlandsk leverandør eller produktions-partner
- virksomheder, som er i gang med en strategisk risikospredning ift. nuværende udenlandske leverandører eller produktions-partnere.

Program
Se dagens program nedenfor:
Velkomst og agenda + det med småt v/Kim Bonne, projektleder, EHHS (5 min)
Hvad er Enterprise Europe Network og hvordan får man adgang til ydelser? v/Michael Rafn, NDEU (10 min)
Business case: NordJysk palleservice v/Per Frederiksen (10 min)
Omstrukturering af din supply chain, partneransøgning og værktøjer v/Bogdan Turcanu, EHHS (10 min)
Business case: SailorKnit v/Jytte Hansen (10 min)
Sammenfatning og opsummering v/Kim Bonne (5 min)

 

Tilmeld dig her: https://ehhs.dk/ydelser-events-webinar-een-produktion

 

Du møder
Jytte Hansen - Ejer af SailorKnit

Virksomheden Sailorknit i Holbæk er specialiserede inden for bæredygtige strikvarer og leverer desuden undervisning og servicering af strikkemaskiner. De har gennem Enterprise Europe Network fået kontakt til en ny leverandør i Bulgarien for at kunne følge med den stigende efterspørgsel på deres OEKO-TEX®-baserede strikvarer:
- Hjælpen fra Enterprise Europe Network har gjort, at vi har fået vækst i butikken. I den grad! Man skal ikke holde sig tilbage for at henvende sig til Enterprise Europe Network, fordi de har nogle gode værktøjer til at kunne løse nogle af de problemer, som man har som lille virksomhed. Her er de rigtig gode!

 

Per Frederiksen - Ejer af NordJysk Palleservice

Nordjysk Palleservice, der blev stiftet i 2012, distribuerer paller til en række virksomheder i Danmark. Med en forretning i vækst begyndte han for 3 år siden at se sig om efter en ny leverandør af pallerammer, og han havde kig på lande i den østlige del af Europa og i Baltikum. Henvendelse til nogle danske aktører inden for erhvervsfremme gav ikke resultat i første omgang, men så fik han et tip om at tage fat i NordDanmarks EU-kontor.

 

Partner: Michael Rafn - International Business Consultant - Nord Denmark EU Kontoret

Michael hjælper nordjyske virksomheder med international forretningsudvikling og vækst gennem etablering af forretningssamarbejder med udenlandske virksomheder gennem bl.a. matchmaking arrangementer og business missions. Michael er desuden formand for EEN's maritime sektorgruppe, hvilket giver ham en unik mulighed for at trække på viden fra mere end 60 lande indenfor maritim industrien.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.141