23948sdkhjf

Webinar: Fuld automatisering med integration til Dynamics AX

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

Ønsker du inspiration til, hvordan din virksomhed kan opnå fuld automatisering af samarbejdet mellem jer og jeres kunder, leverandører og transportører – med integration til jeres Dynamics AX eller FO-system?

TrueCommerce er din lokale og globale sparringspartner og rådgiver inden for automatisering. Vi tager kompleksiteten ud af EDI og integration, og vores team af eksperter står klar til at håndtere og overvåge din løsning på dine vegne, og vi giver dig løbende forretningsmæssig sparring.

På webinaret vil vores Dynamics-eksperter blandt andet fortælle, hvordan du sikkert, effektivt og automatisk kan udveksle forretningsdokumenter med dine samhandelspartnere i Danmark og udlandet.

Du får desuden en demo af TrueCommerces EDI-integrationsmodul til Dynamics 365 FO – og vi kommer også godt omkring alle fordelene ved vores AX-modul.

Endelig dykker vi ned i en kundecase, hvor en stor fødevareproducent har integreret deres elektroniske samhandel til Dynamics 365 FO for at understøtte 3PL i deres forretning.

Hvis du har spørgsmål, som du ønsker, at vi behandler på webinaret, så send os meget gerne din input på forhånd til marketingdk@truecommerce.com. Vi vil gøre vores bedste for at medtage så meget input som muligt i webinaret.

Har du ikke mulighed for at deltage?
Tilmeld dig alligevel - så er du sikker på at modtage optagelsen efterfølgende.

Med venlig hilsen
TrueCommerce Denmark

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.062