23948sdkhjf

Denne plastspand indgår i den cirkulære økonomi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Berry Superfos

En anerkendt britisk producent af haveprodukter vælger nu en ny type spand fra Superfos, en virksomhed i Berry Global. Spanden er stærk og fremstillet med genanvendt plast.

Havearbejde er en glæde for mange, og glæden bliver kun større, når haven trives. Derfor kan det være godt at kunne ty til sneglemidler og gødning – og endnu bedre, hvis disse produkter fås i en bæredygtig emballage, der indgår i den cirkulære økonomi.

Godt for miljøet
Det er nu tilfældet for sneglemidler og gødning fra Vitax. Den førende britiske producent af produkter til haven har valgt en 11,3 liters plastspand fra Superfos. Det er en SuperLift® spand, der indeholder 30 % husstandssorteret plast eller PCR (post-consumer recycled). Den bæredygtige emballageløsning er et godt match i forhold til både miljø og haveglæder.

Teknik- og kvalitetschef Harvey Bird fra Vitax forklarer:

“Vitax gør en kæmpe indsats for at reducere mængden af ny plast i miljøet. Vores kunder sætter pris på, at vi hjælper med at passe på deres havemiljø, uden at sætte et alt for stort aftryk på miljøet generelt. Det sker på flere måder, og vi vil gerne hjælpe vores kunder med at blive bedre til at reducere, genbruge og genanvende deres affald. Og det er her, at vores valg af emballage kommer ind i billedet.”

“Superfos har i meget høj grad hjulpet os ved at udvikle og fremstille PCR-spanden til vores haveprodukter. Vi bruger nu en SuperLift® PCR-løsning og er meget tilfredse med, at den indeholder 30 % PCR, og at den i øvrigt fuldt ud kan genanvendes efter brug.”

Bæredygtig og stærk
SuperLift® PCR-spanden er dekoreret med den avancerede in-mould labelling teknik fra Superfos. Det giver grafik i topkvalitet, og der indgår et tydeligt grønt genanvendelseslogo, som fortæller kunderne om spandens bæredygtige egenskaber.

Adspurgt om spandens tekniske egenskaber siger Harvey Bird:

“SuperLift® PCR-spandene er fremragende. De har en gennemgående høj kvalitet og en god lukkemekanisme. Dekorationen er vældig flot, og PCR-spandene er rigeligt stærke til at holde på den vægt, vi fylder på dem.”

Vitax er en familieejet virksomhed, der i dag drives af den fjerde generation, og er en mangeårig kunde hos Superfos. Harvey Bird værdsætter den innovation på emballageområdet, som Superfos tilbyder, og at samarbejdet fungerer rigtigt godt. Havefolket vil måske endda sige, at det blomstrer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063