23948sdkhjf

Økologi af højeste kvalitet hos Højer Pølser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Falengreen A/S

De stolte håndværksmæssige traditioner lever i bedste velgående hos Højer Pølser, og de er nu også blevet overført til virksomhedens økologiske sortiment, der hiver nye internationale hædersbevisninger hjem til det sønderjyske.

Højer Pølser har igennem årtier sikret sig internationale hædersbevisninger som resultat af god kvalitet og udsøgt smagsoplevelse. Det er blevet til mere end 300 medaljer i forbindelse med messer og fagkonkurrencer i ind- og udland, ligesom Det Danske Gastronomiske Akademi har præmieret Højers Pølser med et hædersdiplom.

Også inden for økologi har Højer Pølser de seneste år taget markante skridt. Her har virksomheden med et innovativt mindset sat dagsordenen og sikret sig en lang række topkarakterer. Med internationale priser og guldmedaljer som kvalitetsstempel kan Jan Müller berette om stor faglig stolthed over de økologiske produkter.

”Angående økologi er der en række udfordringer, som gør det sværere at opnå perfekt smag og konsistens. Men vi har håndværket og den faglige viden, der gør det muligt. Med vores produkter er det muligt at sætte både kvalitet, økologi og smag i særklasse på bordet på en gang”, siger han.

Højer Pølser lever måske en stille tilværelse ude i den sønderjyske marsk, men inden for virksomhedens fire vægge er der fart over feltet. Med et produktsortiment i kontinuerlig vækst har Højer Pølser også senest strømlinet og videreudviklet emballagens visuelle udtryk på tværs af alle produktkategorier. Genkendeligheden er øget, og der er ingen tvivl om, hvad Højer Pølser står for: kvalitets- og smagfulde produkter, hvor intet er overladt til tilfældighederne.  

Flere informationer om Højer Pølser kan findes kataloget til højre, og der kan også læses mere på Q Foods hjemmeside, idet Q Foods varetager salget for Højer Pølser.

http://qfoods.dk/samarbejdspartnere/hoejer-poelser

http://qfoods.dk/kontakt


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Falengreen A/S

Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
Falengreen A/S

Send til en kollega

0.062