23948sdkhjf

Her er pastakoppen, du ikke brænder fingrene på

| Medlemsnyhed | Indrykket af Berry Superfos Randers a/s

Bare tilsæt kogende vand, så er en stribe nye italienske retter klar til spisning direkte fra et smart plastbæger fra Superfos. Pap på ydersiden gør det rart at holde bægeret trods varmen.

Folk i hele verden er vilde med italiensk mad, og flere og flere er glade for nemme måltider, der både smager dejligt og kan spises på farten. Derfor lancerer den familieejede italienske virksomhed Antaar&S S.p.A. en ny måltidserie, særligt udviklet til eksport. Den hedder MakeGusto, og lover forbrugeren en god smagsoplevelse og maksimal brugervenlighed. Ingredienserne er frysetørrede og af højeste kvalitet.

Francesco Loconte, produktudviklingschef hos Antaar&S, siger:

“Vi ønsker at bringe italiensk smag og madtradition til lande uden for Europa og at gøre det ultra nemt for slutbrugeren at tilberede vores pasta- eller risretter. Med SuperLightTM bægeret fra Superfos har vi fundet en emballageløsning, der er helt perfekt til formålet.”

Innovativt design beskytter mod varmen
Det eneste, slutbrugeren skal gøre, er at tilsætte kogende vand, og få minutter efter er måltidet klar. Bægerets inderside er fremstillet af en plasttype, der kan tåle høj varme, mens pap på bægerets yderside gør det behageligt at holde om, selvom indholdet er meget varmt. At kombinere plast og pap på denne måde er en nyhed.

Der er fem varianter i MakeGusto serien, som alle sælges i et 400ml SuperLightTM bæger. Størrelsen er ideel til 55 gram tørret indhold, der er beskyttet af en plastfilm før brug, og derfor er der ikke noget låg. Efter brug er det let at skille pap fra plast, så materialerne kan sorteres til genanvendelse.

Nem kvalitetskontrol i produktionen
Antaar&S gør meget ud af kvalitetskontrol, og også her er der fordele ved emballagen fra Superfos. Francesco Loconte forklarer:

“SuperLightTM bægeret betyder, at vi kan køre en hurtig og smidig proces på fyldelinjerne. Der er også en fordel for os sidst på produktionslinjen, når vi kvalitetstjekker hvert eneste produkt med røntgenstråler og metaldetektorer. Da SuperLightTM emballagen helt enkelt består af plast og pap og fx ikke aluminium, bliver vores kvalitetskontrol virkelig nem at gennemføre.”

Fremragende service og support
Ifølge Francesco Loconte er såvel emballagens kvalitet og niveauet for support og service fra Superfos helt i top, og Antaar&S ser optimistisk på fremtidsudsigterne for MakeGusto serien. De første meldinger fra markederne går nemlig på, at forbrugere i Sydamerika, USA og flere asiatiske lande tager godt imod. Italiensk mad er ikke færdig med at indtage verden.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Berry Superfos Randers a/s

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos Randers a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063