23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kerrygold tilbyder madunivers med inspiration og opskrifter

Kerrygold har skabt et madunivers, hvor der kontinuerligt bliver tilføjet nye opskrifter, der skal inspirere og sætte gang i fantasien ude i de danske køkkener. Alt kan frit tilgås på Kerrygolds hjemmeside eller via Instagram-profilen Kerrygolddk.

Klik her, hvis du vil have et kig på Kerrygold nye madunivers.

Mange har sikkert prøvet at stå i supermarkedet og tænkt: Hvad skal aftenens menu være? Her går hjernen ofte i baglås. Altid er det de samme retter, der dukker op i erindringen. Dette vil Kerrygold gøre op med. Med fokus på et bredt udvalg af opskrifter er hensigten at inspirere de danske forbrugere, så der kommer flere retter på repertoiret.

Fælles for opskrifterne er, at ostene fra Kerrygold er velegnede i retterne. Kerrygold har igennem årtier haft fokus på kvalitet og smag. Ostene produceres i Irland, hvor det irske klima og Kerrygold-landmændenes passionerede arbejde sikrer, at køerne kan græsse på de frodige enge størstedelen af året. På den måde sikres produkter af højeste kvalitet. Du kan læse meget mere om hele den proces, det kræver at skabe nogle af verdens bedste mejeriprodukter her.

Kerrygold findes i fire varianter: Kerrygold rød cheddar, Kerrygold Dubliner, Kerrygold vintage cheddar og Kerrygold lagret cheddar. De kan købes i Kvickly, Super Brugsen og Irma i hele Danmark.

Er du interesseret i at få opskrifterne i dit newsfeed på Instagram, skal du klikke her.

Falengreen A/S
Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19944077
P nummer: 1004115987

Send til en kollega

0.063