23948sdkhjf

Falengreen støtter op om 'De nye officielle kostråd'

| Medlemsnyhed | Indrykket af Falengreen A/S

Hos Falengreen er vi glade for at kunne støtte op om De officielle Kostråd og derved tage del i den positive udvikling for både sundhed og klima.

Kostrådene opstiller en række retningslinjer, hvis hensigt er at skabe balance i danskernes spise- og drikkevaner. Et af kostrådene er eksempelvis, at vi skal huske at spise mere planterigt og ikke mindst varieret. Med vores brede sortiment har vi mulighed for at tilbyde føde- og drikkevarer, der går på tværs af mange produktkategorier og dermed også kostråd.

Desuden er Falengreen en del af Fødevareministeriets gruppe kaldet Fødevarepartnerskabet – for sundhed og klima, hvor vi i samarbejde med en række andre virksomheder arbejder for at gøre det sunde valg lidt nemmere for danskerne.

Her giver vi blandt andet input til, hvordan der kan udvikles på fødevarer, så de indeholder mindre fedt, salt og sukker. Dette kommer eksempelvis til udtryk i et kontinuerligt fokus på udvikling af egne koncepter inden for revet ost og topping. Falengreen har fokus på tidens tendenser og kan derfor blandt andet tilbyde både økologiske og vaganske udgaver.

Vi er klar over, at det er svært at overholde alle rådene. Men hvis vi alle gør en indsats, vil det uden tvivl få positiv effekt i fremtiden. Følg De officielle Kostråd – så gør du noget godt for både sundhed og klima.

Læs mere på www.altomkost.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Falengreen A/S

Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
Falengreen A/S

Send til en kollega

0.062