23948sdkhjf

Falengreen tilbyder nye varianter af økologisk revet ost

| Medlemsnyhed | Indrykket af Falengreen A/S

Falengreens eget koncept Økolandet bliver udvidet med to nye varianter: pastaost og nachos ost. Produkterne er økologisk revet ost med godt smelteevne, der er perfekt til hverdagens brug.

Mange madvarer kan i dag fås i en økologisk version, og det skal selvfølgelig også gøre sig gældende, når der kommer til revet ost. Økolandet, der produceres af Falengreen, har igennem en årrække tilbudt forbrugerne blandt andet cheddar, emmentaler og mozzarella i økologiske udgaver.

Nu tager Økolandet endnu et skidt: Sortimentet bliver udvidet med revet pastaost og nachos ost. Selvfølgelig også økologisk.

  • Pastaosten er en blanding mellem mozzarella, gouda og emmentaler. Denne kombination sikrer en fyldig smag, der gør den perfekt til pastaretter og gratinering.
  • Nachos osten et mix mellem mozzarella og rød cheddar. Sammensætningen gør den velegnet til nachos og andre mexicanske specialiteter.

Ovenstående er et eksempel på, hvordan der i Falengreen altid er blik for, hvad der rører sig i markedet. Kontinuerligt arbejdes der med innovation og produktudvikling.

En af de helt store tendenser for tiden er convenience-produkter. De nye Økolandet-varianter taler ind i denne trend. Produktnavnene tydeliggør, hvilke brugssituationer produkterne er velegnede til. Dine pastaretter samt nachos og andre mexicanske retter er i trygge hænder, når du bruger de nye varianter fra Økolandet. Nemt og ligetil. Vel og mærket mens det hele stadig er økologisk.

Men lad dig ikke forblænde af navnet – de kan også bruges til en lang række andre lækre retter, 

Læs mere om Falengreen og vores egne koncepter her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Falengreen A/S

Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
Falengreen A/S

Send til en kollega

0.063