23948sdkhjf

Banebrydende bæger har minimalt plastindhold

| Medlemsnyhed | Indrykket af Berry Superfos

Berry Superfos lancerer nyt og ultralet bæger i en ressourceeffektiv kombination af naturlige fibre og plast. Vægten er i bund, og plastindholdet er reduceret med hele 60%.

Flere og flere fødevareproducenter stiller høje krav til emballagevægt, -styrke og samfundsansvar, når de vælger emballageleverandør. Hos plastemballageproducenten Berry Superfos kan man nu få det attraktive og ansvarlige CombiLightTM bæger, som er virksomhedens nyeste skud på stammen.

Emballagevægt skåret ind til benet

CombiLightTM er udviklet, designet og produceret af Berry Superfos. Bægeret er produceret med mindre fossilt materiale end ellers, takket været en sofistikeret kombination af plast og naturlige fibre.

Søren Marcussen, Regionsdirektør for Berry Superfos’ nordiske region forklarer:

“Det, som gør denne banebrydende emballageløsning til noget særligt, kan faktisk ikke ses: En usynlig plaststruktur understøtter fiberbægeret. Det er lykkedes os at reducere plastindholdet med 60% i forhold til andre tilsvarende løsninger. Ikke desto mindre er CombiLightTM  løsningen stærk og stabil og passer til eksisterende fyldelinjer.”

Perfekt til fødevarer

CombiLightTM bægeret er desuden fedtresistent og særligt velegnet mejeriprodukter såsom yoghurt, fløde- og hytteost, men også ideelt til andre fødevarer, der ikke kræver varmfyldning som fx smørepålæg, småkager eller slik.  

Fås i mange forskellige størrelser
Letvægtsemballagen er membranforseglet, og der er flere forskellige lågtyper at vælge imellem. Bægeret fås på nuværende tidspunkt i størrelserne: 250 ml, 210 ml, 245 ml, 460 ml og 560 ml – og der er flere størrelser på vej.

Hjælper gerne med at træffe det rette valg
Berry Superfos rådgiver gerne om valg af emballage til fødevarer og tilbyder mere information om det nye CombiLight® bæger her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062