23948sdkhjf

Ny generation af MULTIVAC tværbaneetiketteringsanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Den nye generation af løsningen er kendetegnet ved en overbevisende performance, maksimal præcision, fleksibilitet samt lave total cost of ownership.

MULTIVAC tværbaneetiketteringsanlæg anvendes til mærkning af pakker i dybtrækningsmaskiner i fødevareindustrien. Den nye generation af løsningen er kendetegnet ved en overbevisende performance, maksimal præcision, fleksibilitet samt lave total cost of ownership.

”Den nye generation af vores tværbaneetiketteringsanlæg (CL 220 og CL 230) er udstyret til de aktuelle og fremtidige krav hos vores kunder i fødevareindustrien,” fortæller Key Account Manager Flemming Foldager. ”De nye tværbaneetiketteringsanlæg imponerer med høj performance grundet anvendelse af servomotorer, kompakt konstruktion der minimerer pladsbehov i maskine og produktionslokale samt maksimal etiketteringspræcision. Derudover er ergonomien for operatøren en stor fordel ved løsningen.”

Optimal påsætning af etiketter
Både CL 220 og CL 230 monteres i dybtrækningsmaskinens udløb og påsætter etiketterne på de forseglede pakker. CL 220 påsætter etiketter på oversiden af pakkerne, CL 230 på undersiden. Maskinerne udfører en optimal vedhæftning af etiketter ved hjælp af fjederbelastede pinde. Alt styres af operatøren via et intuitivt og receptstyret touch panel.

Find mere information her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.078