23948sdkhjf

Q Foods søger salgskonsulent til København og Nordsjælland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Falengreen A/S

Er du Q Foods' nye salgskonsulent i København og Nordsjælland? Vil du være med til at fastholde og udvikle samhandlen med udvalgte nøglekunder i dit distrikt? Så er du lige den, vi mangler.

Falengreen-Q Foods, med domicil i Skanderborg, er et salgsselskab, som sælger og markedsfører kvalitetsprodukter til retail- og foodservicemarkedet. Q Foods blev grundlagt i 2003 og har siden oplevet en meget positiv udvikling gennem de seneste 18 år. 1. januar 2020 blev Q Foods overtaget af Falengreen.

Vi varetager salget for producenter af højkvalitetsprodukter og har fokus på køle- og fryseprodukter til retail- og foodservicemarkedet. Derudover importerer vi produkter fra flere europæiske lande.

Jobbet som salgskonsulent:

 • Fastholde og udvikle samhandlen med udvalgte nøglekunder i distriktet.
 • Gennemføre og indfri målsætninger for alle salgsture.
 • Rådgive vores kunder i ønsket vareplacering, følge op på planogrammer samt fremkomme med idéer til mersalg og indtjening.
 • Følge op på centralt aftalte aktiviteter samt fremkomme med forslag til sælgende udstillinger i butikkerne.
 • Sammen med vores kunder sikre, at aftalt sortiment er på plads i butik til rette tid.
   

Vi har et mål hos Falengreen-Q Foods – Vi vil være de bedste, så vi sikrer vores kunder og samarbejdspartnere det bedste udbytte ved at samarbejde med os.

Som person er du udpræget kommunikativ og har erfaring i at opbygge og vedligeholde langsigtede relationer.

 • Vi forventer, at du har erfaring i opsøgende salg. Du skal kunne holde mange bolde i luften på en gang og vil komme til at indgå i et team af medarbejdere, som alle er parate til at tage et medansvar for virksomhedens udvikling.
 • Du er struktureret og god til at planlægge din hverdag.
 • Du arbejder målrettet og formår at skabe din egen hverdag på landevejen
 • Du holder dine aftaler og følger alle opgaver til dørs.
 • Du formår at gøre dig selv til et aktiv for dine og vores fælles kunder.
   

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pensionsordning samt bilordning med tilskud jf. statens takst. Vi stiller IT pakke og telefon til rådighed. Bopæl centralt i distriktet. Tiltrædelse senest 1. august 2021.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Jan Tilgaard Nielsen på telefon +45 60664769.

Ansøgning

Lyder ovenstående som den rette udfordring for dig, så send en kort ansøgning samt CV og evt. andet relevant materiale senest 21.05.2021. Vi holder løbende samtaler, indtil vi finder den rette person. Samtalerne afholdes på Sjælland.

Om Falengreen

Falengreen A/S omsætter for et større tre-cifret millionbeløb af revet ost, andre mejeriprodukter, juice og soft drinks. I 2020 overtog Falengreen Q Foods, hvor vi laver salgsarbejde for Højer Pølser, Peka kartofler, Delicate salater, Dafgårds produkter og meget mere.

Selskabet indgår i DKI Group. DKI Group er en succesfuld familieejet virksomhed, som er beskæftiget inden for salg og produktion af en række FMCG og livsstilsprodukter. DKI Group sælger primært til detailhandlen og cateringsektoren i Danmark samt på nære eksportmarkeder. Gruppen har en omsætning på ca. 1 mia. DKK og er i fortsat vækst.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jan Tilgaard Nielsen:
jan@qfoods.dk
Tlf.: 6066 4769

Ansøgningsfrist:
21. maj 2021

SØG HER

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Falengreen A/S

Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
Falengreen A/S

Send til en kollega

0.047