23948sdkhjf

Grillsæsonen står for døren

| Medlemsnyhed | Indrykket af Falengreen A/S

Danskerne er vilde med grill og grillpølser. Det kan de også mærke hos Højer Pølser, der har serveret grillpølser med fokus på godt håndværk, smag og kvalitet i mere end 120 år.

Varmen fra solens stråler begynder for alvor at kunne mærkes. Brisen går fra kold til at være lun og frisk, og efterhånden er sommeren på vej. Med forårets indtræden ledes tankerne hen på sommerens ritualer i form af sol, hygge og ikke mindst grillaftener.

Vi danskere elsker at grille. Og selvom det er et amerikansk fænomen, vi har taget til os, er Danmark i dag det land i verden, der har flest grill pr. indbygger. Det vidner om, at grillkulturen i Danmark er noget særligt. Grillen er lig med sol, hygge, socialt samvær med familie og venner samt lækker mad, der kredses om.

Grillens evne til at samle danskerne kom for alvor til udtryk i sommeren 2020. COVID19’s indtog medførte, at hyggen i endnu højere grad rykkede hjem i de danske haver frem for under sydens sol. På pricerunner steg antallet af grillsøgninger med 52 %, og flere detailkæder kunne ligeledes melde om stigende efterspørgsel. Samme tendenser kan blive tilfældet i 2021. Usikkerheden er fortsat stor, hvilket endnu engang kan gøre aftenener under åben himmel det foretrukne sted at være.

Grillpølsen er danskernes favorit

Med grillen følger også grillpølsen, der efterhånden er blevet synonym med varme sommeraftener. Ifølge tal fra COOP Analyse er grillpølsen det, der hyppigst bliver lagt på grillen. Hele 60% havde en pølse på grillen sidste gang, den var tændt. Det hører sig simpelthen til.

Hos Højer Pølser har de i over 120 år serveret grillpølser i mange afskygninger til de pølsehungrende danskere. Igennem alle år har de kunnet mærke, hvordan danskerne værdsætter det gode håndværk, der ligger bag en grillpølse med god smag og høj kvalitet.

Selvom danskerne er enige om, at pølsen hører sig til, så er meningerne mere delte, når det kommer til, hvilken en slags der en den foretrukne. Af den grund lægger Højer Pølser stor vægt på hele tiden at kombinere den faglige ballast med nytænkning.

”Vi følger nøje tidens tendenser og gør os umage i at udvikle og fremstille pølser, som harmonerer med forbrugsønsker og vores egne ambitioner og standarder”, fortæller slagtermester Jan Müller.

Derfor kan Højer Pølser i dag tilbyde alt fra de traditionsrige ringridderpølser til helt nye frankfurtervarianter med både cheddar, ramsløg og urter. Fælles for dem alle er, at der arbejdes gode råvarer, naturlige smagsnuancer og kulinariske kvaliteter.

Når den foretrukne grillpølse er blevet valgt, er det blot at blive enige om, hvorvidt grillpølsen skal være starter eller afslutter. Her er holdningerne igen delte, men én ting kan danskerne i fællesskab tilslutte sig: Grillpølsen er svær at undvære.

Ønsker du at høre mere om Højers Pølsers store sortiment af grillpølser, er du velkommen til at tage kontakt til Falengreen, som varetager salget for Højer Pølser. Kontaktoplysninger kan findes her på linket: https://www.falengreen.com/kontakt/

Lad grillsæsonen begynde! 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Falengreen A/S

Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
Falengreen A/S

Send til en kollega

0.572