23948sdkhjf

Falengreens veganske alternativ til ost er blevet et hit

| Medlemsnyhed | Indrykket af Falengreen A/S

Herbivora, der er Falengreens plantebaserede substitut til konventionelle oste, oplever i disse år stor fremgang på baggrund af ændrede forbrugsvaner og øget efterspørgsel efter veganske alternativer.

Planteæder. Det er, hvad herbivora betyder på latin.

Herbivora er et plantebaseret substitut til traditionelle former for skiveost eller revet ost. Væk er laktose, gluten, soja og palmeolie. Med Herbivora fås i stedet et vegansk og mælkefrit alternativ, der er lavet på kokos- og rapsolie og med smag af en mozzarella.

Produktet er mærket med ’Det Grønne Hjerte’ for veganske produkter og dermed godkendt af Dansk Vegetarisk Forening som værende 100 % vegansk.

Et vegansk alternativ
I Danmark er antallet af både vegetarer og veganere stigende. Flere og flere lever desuden som ’flexitarer’, hvor der på visse ugedage tages bevidste valg om at leve efter veganske eller vegetariske principper. Derfor har Falengreen, der er producenten bag Herbivora, ønsket at tilbyde et produkt rettet mod de selvbevidste forbrugere.

Herbivora kan fås som både skiver og revet topping. Fælles for dem begge er, at mange af egenskaberne fra oste er viderebragt.

Den veganske udgave af revet topping fra Herbivora har en mild smag og god smelteevne, der gør den velegnet på eksempelvis pizzaen, lasagnen eller i den klassiske specialitet fra Mexico, tortillaen.

Vidste du, at du faktisk selv kan gøre smelteevnen endnu bedre? For de fleste varianter af revet topping er det kutyme at tilsætte kartoffelmel, så de ikke klumper sammen. Et tip er derfor at duppe en smule vand på toppingen, da dette vil fjerne kartoffelmelet og tilvejebringe en endnu bedre smeltevne. Hermed sikres en fuldkommen oplevelse.

Med Herbivora-skiverne er en burger eller en toast også en mulighed. Ej at forglemme en lørdag morgen, hvor skiverne fra Herbivora står side om side med morgenbrødet og den dampende, velduftende kaffe.

Mulighederne er mange med skiver og revet topping fra Herbivora. Her er et reelt alternativ i samme prisklasse som de konventionelle osteskiver og revet ost.

Til både detail og foodservice
Herbivora sælges i dag til de private forbrugere via Nemlig.com og i alle Rema 1000’s butikker landet over.

Dertil sælges Herbivora også i større poser til foodservice-branchen. Måske du på baggrund heraf går du med overvejelsen om, hvorvidt Herbivora kunne passe ind i dit professionelle køkken? En ting er i hvert fald sikker: Forbrugsvanerne ændrer sig hele tiden, hvorfor et vegansk alternativ vil kunne skabe værdi for mange.

Tøv derfor ikke med at kontakte os hos Falengreen, hvis du kan se Herbivora passe ind hos dig. I fællesskab finder vi en løsning, der passer til netop dine behov og ønsker.

Find vores kontaktoplysninger på dette link


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Falengreen A/S

Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
Falengreen A/S

Send til en kollega

0.078