23948sdkhjf

Israeli Survival Toolbox: Startup Course

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

En fantastisk mulighed for 13 udvalgte danske startups om at deltage i 2 dages træning d. 3-4.juni 2021 i Aalborg, som er målrettet til at skabe vækst og internationalisering.

Innovationscenteret i Tel Aviv sammen med Aalborg Universitet, UCN og NordDanmarks EU-kontoret stå bag ved en 2 dages workshop der er målrettet til de danske Startups. af ICDK Tel Avivs projekt "Survival Toolbox" finansieret af Industriens Fond via "GenstartNU"-indsatsen.

Workshoppen er bygget på erfaringer fra start-up-miljøerne i Israel under COVID-19-pandemien og hvad kan de danske startups lære for at være bedre rustet til økonomiske kriser.

ICDK Tel Aviv fremhæver Israel som en verdens førende start-up-nation. Det gør Israel til et interessant og relevant land, hvorfra danske start-ups og iværksættere kan hente viden, erfaring og best-practices. Det israelske start-up økosystem har igen vist sig ekstra modstandsdygtigt og succesfuldt under den nuværende COVID-19 pandemi. Weorkshoppen identificerer, beskriver og målretter en række læresætninger og konkrete handlinger, som danske start-ups direkte kan applicere i Danmark. Der tages udgangspunkt i konkrete cases på succesfulde start-ups, hvor relevante aktører herunder investorer og B2B (business to business) virksomheder er inddraget og adspurgt.

Er du en startup og har du brug for sparring til internationalisiering og vækst, tilmeld dig workshoppen og se om du bliver udvalgt som en af de 13 .

 

Tilmelding og mere info via link her: https://eu-norddanmark.nemtilmeld.dk/16/

Sidste tilmeldingsfrist: 30.maj 2021.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.063