23948sdkhjf

Fleksibel og kompetent serviceafdeling hos MULTIVAC

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Hovedparten af MULTIVACs kunder vælger at indgå en fast serviceaftale om forebyggende vedligeholdelse og serviceeftersyn på deres pakkelinjer. Dermed minimeres risikoen for fejl og nedbrud samt deraf følgende uforudsete stop i produktionen.

MULTIVACs serviceteam arbejder med både montage, vedligeholdelse, ombygning og renovering af pakkelinjer. ”Vores team af serviceteknikere har alle stor erfaring med analyse og problemløsning, og de kan dermed meget præcist yde den rette service til vore kunder. Det gælder både, når de er ude på vedligeholdelsesopgaver, og når kunden står med et akut problem, ” fortæller service manager Niels E. Hansen.

Serviceaftale gør det nemt for kunden
Når en kunde har indgået en serviceaftale, sørger MULTIVACs servicekoordinator for at kontakte kunden i starten af et nyt år for at planlægge årets serviceeftersyn. ”Det gør det nemt for vores kunder, at de ikke skal bekymre sig om det, men kan regne med, at vi har overblikket, ” siger Niels E. Hansen. ”Hovedparten ved fra årets begyndelse, hvornår det bedst passer at lukke en linje ned for en kort perioden for at gennemføre vedligeholdelse. Hos andre vender vi tilbage igen senere, hvis det passer bedre.”

Hurtig levering af reservedele
I forbindelse med en serviceaftale gennemføres typisk 1-2 årlige eftersyn, hvor alle linjens maskiner efterses og nødvendige sliddele udskiftes. ”Reserve- og sliddele til brug for eftersynet leveres til kunden i god tid, således vi sikrer, at de rigtige dele er fremme ved eftersynets begyndelse,” fortæller Niels E. Hansen og fortsætter:

”Stort set alle reservedele kan leveres fra dag-til-dag enten fra vores akut-lager i Vejle eller som direkte levering fra Centrallageret i Tyskland.  Delene kan bestilles gennem vores kundeportal MyMultivac, hvor man også kan følge ordreforløbet med tracking funktion, eller direkte ved vores kolleger i reservedelsafdelingen.”


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.094