23948sdkhjf

Lima Empanadas fremtidssikrer med ny pakkelinje fra MULTIVAC

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Det hele startede for tre år siden med salg af hjemmelavede empanadas fra café LIMA i Århus til i dag, hvor dejpakkerne med fyld også sælges til måltidskasser, restauranter og detailhandlen.

Lima Empanadas er et familieejet projekt af Latinamerika-elskere, der har spist sig gennem det meste af det farverige kontinent. Det hele startede for tre år siden med salg af hjemmelavede empanadas fra café LIMA i Århus til i dag, hvor dejpakkerne med fyld også sælges til måltidskasser, restauranter og detailhandlen.

De gyldne dejpakker med forskelligt fyld er blevet en succes for Martin Juel Iversen og hans peruvianske hustru. Efterspørgslen er stærkt stigende, og virksomheden har i en periode holdt lidt igen med at indgå nye engros-aftaler grundet kapacitetsproblemer. 

Klar til vækst i webshoppen
Lima stod således med et stort behov for at kunne øge produktions- og pakkekapaciteten til webshoppen, hvor virksomheden sælger frosne empanadas til engros – herunder til måltidskasser, detailhandel, kantiner, festivaler m.v.  Produktionen sker i Boes ved Skanderborg på det idylliske Johannesminde, hvor Lima Empanadas udvikler og producerer alle deres empanadas fra bunden.

”En af mine medejere havde samarbejdet med MULTIVAC tidligere og anbefalende, at vi tog kontakt til dem omkring en ny pakkeløsning,” fortæller Martin Juel Iversen. ”Vi har efterfølgende haft et rigtig godt samarbejde med Jesper Markussen, som har ydet god rådgivning omkring valg af løsning, så vi også er fremtidssikrede og sætter ekstra fokus på det bæredygtige.”

Samarbejde om valg af løsning
MULTIVAC har installeret en komplet løsning hos kunden med T300 traysealer, L300 etiketanlæg med printer og rundbord. ”Vi kiggede sammen på forskellige løsninger og lavede også flere pakkeprøver til kunden, så de fx kunne få testet holdbarheden og pakkeløsningen af hos deres kunder,” fortæller Jesper Markussen. ”Med T300 kan kunden pakke deres empanadas i beskyttet atmosfære og i et bæredygtigt pakkemateriale. Det har været spændende at kunne hjælpe kunden med at realisere deres vækstpotentiale.”

Ny populær spise – også til social dining
Danskerne har taget godt imod de gyldne dejpakker med spændende fyld fra Lima Empanadas, som også inspirerer til social dining. ”Vi udvikler løbende på vores smage og finder frem til dem, som passer til de danske smagsløg. I Latinamerika er der rigtig mange forskellige smagsvarianter som varierer fra region til region. Vi har smagt os igennem utallige gennem årene. Det er herlig inspiration til os.

Danskerne har taget godt imod vores empanadas, som også har en meget alsidig anvendelse. Det kan både være som frokost eller aftensmad, snack til bryllup eller en hurtig hapser på en festival. Vi gælder os nu til at kunne øge produktionen væsentligt – og dermed følge bedre med efterspørgslen,” siger Martin Juel Iversen.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.063