23948sdkhjf

Tag på kroophold i Nordjylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

En gang imellem er der langt mellem ferierne og fridagene, men derfor kan du jo godt trænge til at komme lidt væk hjemmefra.

Eller måske er der lavvande i kassen, så der ikke er råd til en dyr udlandsrejse i en til flere uger. Men derfor kan du godt komme ud at opleve noget andet end de vante omgivelser. Tag på kroophold i det dejlige Nordjylland.

Der er masser af sjove oplevelser, skønne naturområde, lækre badestrande og spændende seværdigheder i det nordjyske – både forår, sommer, efterår og vinter. Og der er også masser af muligheder for overnatning, hvad enten det drejer sig om en til to ugers ferie, en forlænget weekend eller bare en til to dage. Og hvad enten du kommer alene, som par eller har taget hele familien med.

Stress af med et kroophold i Nordjylland

Selvom du og evt. din familie er taget til Nordjylland for at opleve noget, skal I stadig have et sted, hvor I kan trække jer tilbage, slappe af og få noget god mad, inden I igen skal ud at opleve Nordjylland. Og her kan I med fordel vælge en kro i naturskønne omgivelser, så der ikke er så langt til naturoplevelserne. Vågn op, spis morgenmad, og bevæg jer udenfor, så står indtrykkene allerede i kø.

”Med placeringen lige ved et af de flotteste skovområder i Danmark, får vores gæster mulighed for at opleve den unikke nordjyske natur” siger Jørgen Pedersen, medejer af den nordjyske Rold Storkro. ”Ja”, tilføjer Lars Kæp Jensen, den anden medejer af kroen, ”og vi ved, hvor vigtigt det er med et afbræk i hverdagen, så vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at vores gæster får et afslappende ophold på vores kro i Nordjylland”.

Book et kroophold, og oplev Nordjylland.

Hvad kan du opleve i Nordjylland

Nordjylland er meget andet end forblæste strande og nøgne landområder så langt øjet rækker. Der findes oplevelser for både børn og voksne og for hele familien.

Tag f.eks. i Aalborg Zoo, og kig på dinosaurudstillingen, eller hils på asiatiske løver og afrikanske elefanter – på behørig og sikker afstand. Eller tag til Himmerland, og prøv et hav af outdoor oplevelser – golf, kajak, MTB eller noget helt fjerde.

Er der børn med, vil de også elske Jesperhus Feriepark eller Fårup Sommerland. Er der ikke børn, vil I måske hellere ud at se på nogle af Nordjyllands eventyrlige slotte og herregårde, gå på jagt efter rav eller svampe ved strand og i skov eller måske gå i spa og få massage og komme tæt på hinanden igen.

Og når I er trætte efter dagens oplevelser, kan I spise en god middag i kroens restaurant, før I trækker jer tilbage på jeres værelse. Glæd den du holder af med en hyggelig miniferie i Danmark. Vores skønne land har meget at byde på, så der er ikke nødvendigvis nogen grund til at køre over landets grænser for at få gode oplevelser.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094