23948sdkhjf

Dæk og fælge er stadig populær styling af bilen i Aalborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Et sæt bredere dæk og fælge i aluminium er stadig den mest populære måde at style bilen på – også i Aalborg

Det er en af de nemmeste måder at sætte dit personlige præg på din bil, og få den til at skille sig mere ud fra mængden. Det fortæller den lokale biludstyrsbutik BilXtra i Aalborg til aalborgnu.dk.

Sommeren er over os, vi nyder det gode vejr, og kører ud i sommerlandet.

Op til ferieturen benytter mange lejligheden til at tjekke bilen, og måske friske den lidt op. Det kan mærkes på salget af ekstraudstyr til bilen. Ikke kun når det kommer til sommertilbehør som køletaske og solafskærmning. Mange vælger også at købe et sæt bredere dæk og flotte fælge til bilen, inden de triller afsted på ferie.

Brede dæk og fælge er den mest almindelige styling
”Faktisk tror jeg, at dæk og fælge er en af de mest almindelige måder at sætte dit eget fingeraftryk på bilens design. Tidligere var det selvklæbende stafferinger, folk købte sig fattige i. De var godt nok væsentligt billigere, men gik af mode for mange år siden”, fortæller de hos BilXtras butik i Aalborg.

I butikken finder du et stort og varieret udvalg af dæk i Aalborg såvel som fede fælge fra Rohana, Rial, Monaco, Vossen eller Oz til fornuftige priser. Samtidig finder du også praktisk tilbehør som låsebolte, der gør det sværere for tyvene at løbe med dine dæk og fælge, samt rengørings- og plejeprodukter til alufælgene.

”Tidligere var det især de unge drenge, som gerne ville give deres ofte brugte bil et pift. Men i dag er det alle aldersklasser, som skifter standardsutterne ud på bilen med noget, som giver et flottere udtryk”, uddyber ekspedienten i biludstyrsbutikken.

Hvad det ”flottere udtryk” så er, er der meget stor forskel på. Nogle vælger nogle dæk og fælge, som giver bilen et bestemt udtryk – f.eks. mere flabet, frækkere eller mere stilfuldt. Andre går efter at understrege designlinjerne i bilens undervogn – eller synes det er blæret med nærmest elastiktynde dæk på en ekstra stor fælg.

Dæk og fælge til alle i Aalborg
Det kræver naturligvis et stort og bredt udvalg af dæk og fælge, hvis du skal kunne gøre alle dine kunder tilfredse. Og kigger du på BilXtras hjemmeside med dæk og fælge, venter der dig et sandt overflødighedshorn af aluminiumsfælge fra forskellige fælgproducenter, som de færreste har hørt om.

Heldigvis er butikken god til at hjælpe kunderne til den bedste løsning – og hjemmesiden giver et godt overblik over udvalg og muligheder.

Det gør det nemt at finde dæk og fælge i Aalborg.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093