23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye muligheder med MULTIVAC T305 traysealer

Øget kapacitet, nemmere rengøring og større fleksibilitet er de primære forbedringer på den nye MULTIVAC T305 traysealer


Det gør løsningen til et godt valg til eksempelvis mindre produktioner til pakning af færdigretter, skinpakkede produkter samt traditionelle MAP-pakkede fødevarer.

MULTIVAC er en af branchens førende producenter af traysealere og har frem for alt øje for kunderne samt udviklingen i deres behov. Det er også baggrunden for forbedringer på den nye T305, som er en opgradering af T300.

”På T305 har vi endnu større fokus på nem rengøring og større fleksibilitet, som er vigtige faktorer for eksempelvis de mindre fødevareproducenter, som skal topforsegle forskellige fødevarer på samme pakkelinje,” fortæller Area Sales Manager Jesper Markussen.

”Den enklere rengøring gør også denne traysealer velegnet til producenter, som har færdigretter som del af produktudbuddet. Netop arbejde med færdigretter stiller store krav til rengøring ved skift af produkter på pakkelinjen. Samtidig har T305 også et forøget udvalg af optioner bl.a. indenfor skinpak, samt øget brugervenlighed.”

Kapaciteten på T305 er øget til min. 11 takter/min ved MAP pakning, og maskinen har stor driftssikkerhed. Via de intelligente værktøjssystemer kan folieforbruget optimeres og spildet minimeres. Hermed understøttes MULTIVACs fokus på udvikling af mere bæredygtige løsninger.

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047