23948sdkhjf

Oplev nye, innovative og driftsbesparende løsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

MULTIVAC afholder in-house messe med fokus på den nye generation af udstyr til fødevareindustrien. Der er opstillet en komplet pakkelinje, hvilket giver interesserede mulighed for at se udstyret i drift.

MULTIVACs in-house messe sætter fokus på de nye generationer af maskiner, som alle er udviklet med udgangspunkt i det bedste fra MULTIVAC’s state-of-the-art teknologi. Det gælder både for RX4.0 dybtrækningsmaskine, TX730 traysealer og S1600 slicer, som vil være i særlig fokus på messen.

Øget kapacitet og minimering af stoppetid
De nye generationer af maskiner fra MULTIVAC har stor fokus på at effektivisere arbejdsprocesserne ved pakning af kød, fisk, frugt & grønt, færdigretter mv. Det sker bl.a. via øget kapacitet og minimering af stoppetid ved skift af produkt og værktøj. Maskinerne er desuden yderst rengøringsvenlige.

Lidt praktik
For at kunne målrette messen så meget som muligt, har vi valgt dele ugerne op, så vi har fokus på forskellige områder i de enkelte uger. Opdelingen ser således ud:

Uge 36 – Kød og færdigretter
Uge 37 – Fisk
Uge 38 – Mejeri samt frugt & grønt

Messen afholdes på vores lokation i Grejs nær Vejle.

Kom og se nærmere på jeres muligheder
Vi glæder os til at se jer og få en nærmere dialog om jeres muligheder. For at kunne tilrettelægge dagen med fokus på jeres behov, er tilmelding nødvendig. Der er begrænset antal pladser, som besættes efter først til mølle-princippet.

Læs mere og tilmeld dig her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.063