23948sdkhjf

500 har (allerede) booket billet til Casual Dining

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dagrofa Foodservice

Casual Dining - inspirationsmessen til professionelle køkkener - er tilbage som fysisk messe, og interessen for at sikre sig billet er overvældende. Arrangørerne forventer rekordstort antal tilmeldinger.

Når Casual Dining, som Dagrofa Foodservice står bag, er tilbage i fysisk form den 22. september i Bella Center, ser det ud til at blive med rekordstor tilslutning til begivenheden. 

Sidste år blev Casual Dining afholdt som Digital Dining grundet coronanedlukninger og restriktioner, men det ser nu ud til, at vi trænger til at komme ud og møde hinanden igen. 

Forventer fordobling i gæster 
I 2019 da Casual Dining senest blev afholdt som fysisk event, var besøgstallet 507 personer i Bella Center.  
Billetlugen til dette års begivenheden har været åben siden den 12.august, og da der stadig er fire uger til det går løs til messen, forventer Dagrofa Foodservice, at antallet af tilmeldinger vil stige til det dobbelte.  

-Den store opbakning vi allerede oplever, glæder os helt enormt, men et godt og modigt bud er, at vi når op omkring 1000 billetbookinger, siger Nicoline Lund Gundtoft, som er projektleder for Casual Dining. 

På leverandørsiden har Casual Dining ligeledes fået vokseværk, da det nu er muligt at besøge 70 leverandørstande, som i de fleste tilfælde vil stå klar med to små velanrettede serveringer, gæsterne kan smage. 

Som et nyt tiltag præsenterer Casual Dining et program for dagen med oplæg, nyheder og madspildsrunde, som alt sammen taler ind i temaet bæredygtighed og tidens trends og tendenser. 

Info om Casual Dining: 
Casual Dining er Dagrofa Foodservices tilbagevendende inspirationsmesse til professionelle køkkener - store som små, og er afholdt hvert år siden 2017, og har kun vokset sig større siden - både på leverandør- og kundesiden. 

Til messen omdannes Bella Center til et stort madmekka, hvor du kan forvente en dag fyldt med gastronomisk vidensdeling på tværs af branchen, inspiration og en masse nye smagsoplevelser. 

Det er gratis at deltage til Casual Dining, og du kan hente din egen billet på casualdining.dk 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dagrofa Foodservice

Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Danmark
Dagrofa Foodservice

Send til en kollega

0.063