23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Succesfuld in-house-messe hos MULTIVAC A/S

Der var god søgning til MULTIVACs in-house messe i september. Tilbagemeldingerne viser, at de besøgende gik fra messen med et udbygget kendskab til MULTIVACs brede produktpallette og ikke mindst store viden om relevante emner.


På messen fik vi i høj grad sat en streg under, at MULTIVAC er meget mere end dybtrækningsmaskiner. Det fortæller Key Account Manager Flemming A. Foldager, som var en af flere fra MULTIVAC, der havde besøgende på messen.

God tid til dialog og sparring
Messen var således godt besøgt af både nuværende og potentielle kunder inden for mange områder i fødevareindustrien, som fik et grundigt indblik i deres muligheder med løsninger fra MULTIVAC. ”Det var meget værdifuldt, vi havde rigtig god tid sammen med de besøgende, så vi kunne gå godt i dybden med de mulige løsninger, mens vi stod ved maskinerne,” siger Flemming A. Foldager. ”Samtidig opnåede vi også den sidegevinst, at vores kunder benyttede lejligheden til at tage en snak med kolleger fra egen virksomhed, som de ikke havde kontakt til i dagligdagen. Her benyttede de lejligheden til at udveksle erfaringer og drøfte konkrete emner fra deres virksomhed.”

Kompetence imponerede
Flere af de besøgende udtrykte desuden stor respekt for den omfattende viden, som medarbejderne hos MULTIVAC besidder på områder som bæredygtige løsninger, folie og emballage. ”Det er områder, som vi arbejder med dagligt, når vi designer løsninger til vores kunder,” siger Flemming A. Foldager. ”Men der skal ikke være nogen tvivl om, at det kan give vores kunder noget ekstra, når vi står 2-3 MULTIVAC medarbejdere sammen med kunden, og alle kan byde ind med noget til kundens løsninger.

Det er bestemt ikke sidste gang, vi har holdt en in-house messe. Vi siger mange tak til alle dem, som tog sig tid til at besøge os – og vi ser frem til at kunne invitere igen ved en senere lejlighed.”


 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.031