23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi har stadig ledige pladser til TrueCommerces konference

Vi vil blot minde om, at vi i TrueCommerce afholder vores inspirationsdage den 26. og 28. oktober i hhv. Århus og København for alle med interesse i elektronisk samhandel og eCommerce.

Vi har et par ledige pladser tilbage i både Århus og København, så skynd dig at tilmelde dig.

Hovedtemaer
Online salg via Amazon og andre markedspladser, webshops og PIM: Dette er blevet en del af strategien for mange virksomheder, hvad enten de sælger B2B eller B2C.

I Århus kan du høre Sales and Marketing Director / Co-Owner Morten Bo Madsen fra Australian Bodycare fortælle om deres succes med at sælge via Amazon, og i København fortæller CEO Peter Wedelheim fra Nupo A/S, hvordan Nupo indtog det tyske marked via Amazon.

Dropshipping: Chief Business Development Officer Steen Kokholm fra Imerco fortæller om et spændende dropshipping-projekt med Imercos leverandører, herunder strategi, understøttelsen af et større sortiment og vækst samt key learnings fra projektet.

Nyt fra EDI- og digitaliseringsverden: Hos Kvik A/S har man startet en række digitaliseringsprojekter op – Head of IT Development Tom Bober Tønnersen fra Kvik fortæller om nogle af de overvejelser, der ligger bag investeringen i EDI & digitalisering.

TrueCommerce giver også en update på de seneste / kommende lovkrav til digital dokumentudveksling, som din virksomhed skal være opmærksom på, hvis I ønsker at handle med globale leverandører og kunder.  

Agenda & tilmelding

Århus
Dato: Tirsdag 26. oktober 2021 kl. 9.00-13.00
Sted: Smedien, Værkmestergade 7, 8000 Aarhus C

 Agenda & tilmelding

København
Dato: Torsdag 28. oktober 2021 kl. 9.00-13.00
Sted: Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2 - 4, DK-1577 København V

 Agenda & tilmelding

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte marketingansvarlig Anita Waaben: anita.waaben@truecommerce.com. Vi håber på at se dig!

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Send til en kollega

0.062