23948sdkhjf

Svindet faldt med 40%

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordic Retail A/S

Hos Meny i Thorsø var man meget bekymrede over mængden af svind i butikken. Nordic Retail hjalp til med at installere varesikring på en bred vifte af butikkens dyre varer, og nu kan personalet igen trygt have varerne fremme på flotte udstillinger.

Læs hele nyheden under "kataloger" i højre side -->

Købmand Svend Laursen i Meny i Thorsø plejede at have et stort svind i sin butik. Som konsekvens var han nødt til at begrænse, hvilke varer han havde stående frit i butikken, så de ikke blev stjålet, og det var træls over for kunderne.

 Svaret blev at installere varesikring fra Nordic Retail. Butikken har fået installeret varesikringsantenner ved butikkens ind- og udgang, og efterfølgende har personalet haft særligt stærkt fokus på at sikre dyre varer såsom:

·         Spiritus

·         Personlig pleje

·         Dyrt kød

·         Tøj & sko

 Svend Laursen forklarer, at løsningen samlet set har sparet ham for 40% af svindet, og han har især haft stor succes med flaskesikring.

 Butikkens ansatte bruger meget mindre energi på at bekymre sig om tyveri. Det har frigjort energi og tid til at servicere kunder og optimere butikkens øvrige aktiviteter.

 For yderligere at optimere, har Nordic Retail desuden hjulpet butikken med at lægge en varesikringsplan til personalet, så de nemt kan overskue i deres daglige arbejde, nøjagtigt hvilke varer der skal beskyttes.

Læs hele nyheden under "kataloger" i højre side -->

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordic Retail A/S

Metalbuen 26 K
2750 Ballerup
Danmark
Nordic Retail A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078