23948sdkhjf

JSA sikrer Novo Nordisk A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af JSA Sikring ApS

Som en af verdens førende lægemiddelvirksomheder sikrer Novo Nordisks produktion livsvigtig medicin. En brand er derfor ikke kun en trussel mod medarbejdernes sikkerhed, men også patienters adgang til livsvigtig medicin.

JSA har været med til at brandsikre Novo Nordisks produktion i Måløv, hvor produktionsanlæg og medarbejdere er samlet under samme tag. Det sætter store krav til virksomhedens brandsikringsanlæg, og derfor faldt valget på brandgardinet Fibershield-I  ei60 fra Stöbich, der er en varmeisolerende brandsikringslukning med tekstildesign, der lukker automatisk ved alarm. I tilfælde af brand lukker brandbeskyttelsesgardinet vægåbninger. Brandgardinets lukkesystem anvender samme oprulningsteknik som en rulleport og kræver derfor kun ganske lidt plads over en vægåbning. De yderst fleksible systemers kabinet og styreskinner går næsten usynligt ind i bygningen og giver masser af plads til sofistikeret arkitektur og åbne rumkoncepter.

Som verdensførende leverandør af brandgardiner har Stöbich endvidere fokus på bæredygtighed. Gennem intelligent anvendelse af tekstilerne og reduktion af vægten sammenlignet med konventionelle konstruktioner opnås en CO2-besparelse både mht. produktion og transport.

Hos JSA Sikring er vi specialister i brandsikringsløsninger, der er i harmoni med bygningernes arkitektur. Vi løser enhver opgave individuelt med hensyntagen til bygningskonstruktion, lokaleindretning og sikringsbehov.

Ring til os på 86 22 56 44, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

https://www.jsa.dk/case-brandsikring-af-novo-nordisk/

https://www.jsa.dk/

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JSA Sikring ApS

Elsted Byvej 18-22
8520 Lystrup
Danmark
JSA Sikring ApS

Send til en kollega

0.094