23948sdkhjf

Mindre svind, mere tryghed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordic Retail A/S

Da Spar i Karsemose fik ny ejer, havde butikken ikke varesikring. Det blev hurtigt ændret. De nye ejere havde nemlig gode erfaringer med varesikring, som de ønskede at tage med til den nye butik. Svaret blev Checkpoint varesikring fra Nordic Retail.

 

Læs hele nyheden under "kataloger" i højre side -->

 

Spar i Karsemose blev i 2020 kåret til Årets Købmand i SPAR. Butikken har siden 2017 været drevet af Købmand Sune Wenzzel og Butikschef Simone Harden.

De kom fra en anden butik, hvor varesikring havde været helt uundværlig i forhold til at reducere svindet og øge trygheden. Deres gode erfaringer betød, at det med det samme stod klart for dem, at de også skulle have varesikring installeret i den nye butik i Karsemose.

 

Vi har erfaringer fra en tidligere butik, vi havde ude i Vejby, hvor vi havde rigtigt mange tyverier. Der startede vi med at have varesikring, og det havde en kæmpe effekt, og vi mindskede vores svind. Så da vi overtog denne butik, skaffede vi varesikring med det samme.

- Simone Harden, Butikschef, SPAR Karsemose

 

Simone Harden er ganske tilfreds med investeringen og dét afkast, den har givet. Hun lægger vægt på den afskrækkende og præventive effekt og hvilken tryghed, det skaber for personale og kunder.

Det har jo været en engangsinvestering, som har gjort, at vi ikke har noget svind overhovedet. Og man skal jo tænke på, at det også er en investering, man gør for personalets tryghed og for kundernes.

 

Ifølge Simone Harden har systemet tjent sig selv ind på ganske kort tid.

Jeg tror, systemet har tjent sig selv ind på et halvt år. Før dette kunne der godt forsvinde 10 flasker på en dag. Omsætningen er samtidigt øget ved, at mere spiritus er kommet ud at stå i butikken nu. Førhen havde vi meget spiritus bag kassen.

 

Læs hele nyheden under "kataloger" i højre side -->

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordic Retail A/S

Metalbuen 26 K
2750 Ballerup
Danmark
Nordic Retail A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094