23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Berry Superfos investerer i hurtigere emballageudvikling

Fødevareproducenter har brug for at kunne udvikle nye emballageløsninger i højt tempo. Derfor har Berry Superfos investeret i et nyt inhouse materialetestlaboratorium, der hurtigt sikrer pålidelige test af råmaterialer til nye fødevareemballager.

Som en førende producent af fødevareemballage har Berry Superfos investeret i eget akkrediteret testlaboratorium til kemisk testning og prøveudtagning af plastprodukter. Laboratoriet, der åbnede for nylig, tilbyder virksomheder i den internationale fødevareindustri omfattende muligheder for hurtig kvalitetstest af råmaterialer til nye emballageløsninger i samarbejde med Berry Superfos.

Josef Björck, COO for Berry Superfos, siger:

”Råvaresammensætninger i emballager bliver mere og mere komplekse, og vi anvender i stigende grad genanvendelige materialer til fødevareemballage. Derfor er effektiv test til tiden mere presserende end nogensinde før. Berry Superfos’ investering i et inhouse laboratorium gør det muligt for vores kunder at få hurtigere test af råmaterialer, hvilket øger tempoet i deres produktudvikling. På baggrund af vores akkreditering kan vi dokumentere over for vores kunder, at alle test udføres i henhold til internationale standarder. ”

Michał Kamiński, divisions regulatory compliance chef i Berry Superfos, siger:

”Takket være laboratoriets ekspertise kan vi nu tilbyde nøjagtige test af råvarer til fødevareemballage som en integreret del af udviklingsprocessen. Dette giver vores kunder hurtigere leveringstid i udvikling af nye produkter. Alt efter individuelle kunders behov kan vi endda etablere og vedligeholde kundetilpassede testplaner. I tilfælde af evt. sager om fødevaresikkerhed kan vi ydermere foretage indledende vurderinger meget hurtigere end tidligere. ”

I første omgang tilbyder laboratoriet syv forskellige akkrediterede testmetoder og er i stand til at udføre produkt- og materialetest af samlet migration i vandbaserede simulanter samt i olivenolie ved påfyldning eller nedsænkning. Berry Superfos forventer i nær fremtid at fordoble laboratoriets kapacitet til at teste den samlede migration og at udvikle metoder til specifik migration.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.05