23948sdkhjf

Hardware & Brunch - ny dato

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tecsys A/S

Kom med til en spændende formiddag, hvor du kan blive opdateret på den nyeste hardware til logistikbranchen på kun 2 timer! Vi får besøg af de førende hardwareproducenter, der vil vise, hvad der er sket i deres udviklingsafdeling de sidste par år.

Tecsys arrangerer Hardware & Brunch i Glostrup den 27. september kl. 9:30-11:30, hvor du kan komme forbi og møde vores venner fra SOTI, Honeywell, Zebra og ProGlove. Det er et gratis arrangement, hvor du kan se de nyeste og sikreste produkter på markedet. Det foregår på Tecsys Danmarks hovedkontor og der serveres brunch og kaffe.

Martin Wulff, direktør for Tecsys fortæller: ”Vi synes, der er sket meget på datafangstområdet, især inden for IT-sikkerhed, som er vigtigt at kende til, så man ikke udsætter sin virksomhed for risici. Desuden er der kommet nogle virkelig spændende scannere på markedet, som kan effektivisere de fleste lagre. Vi håber at kunne inspirere nye som ’gamle’ kunder ved denne type arrangementer, hvor de uforpligtende kan komme forbi og bliver opdateret på mulighederne.”

Tilmelding til Hardware & Brunch foregår her: https://tecsys.dk/hardware-brunch/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tecsys A/S

Stationsparken 25
2600 Glostrup
Danmark
Tecsys A/S

Send til en kollega

0.078