23948sdkhjf

Er din virksomhed klar til de nye globale momsregler?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

Hvis du ikke allerede er bekendt med de mange regler inden for elektronisk fakturering i Europa, er det nu, du bør sætte det på agendaen

Elektronisk fakturering og momsrapportering er et omdiskuteret emne, der kun bliver mere og mere relevant. Det er især multinationale virksomheder med mange globale afdelinger, der bliver mødt af disse krav, når de skal sende fakturaer inden for de enkelte europæiske lande.
 
Men dette er ikke kun vigtigt i Europa. Mange lande i Sydamerika og Asien har også valgt, at deres lokale myndigheder skal godkende alle fakturaer, og i resten af verden findes der mange lokale krav, du som afsender skal leve op til. Og hvordan sikrer du dig, at du gør det?
 
På vores hjemmeside kan du læse mere om kravene, og hvorvidt det er vigtigt for din virksomhed. Du kan også se, i hvilke lande TrueCommerce kan understøtte de lokale krav til elektronisk fakturering. Læs mere her!

Gratis inspirationsdag!
Hvis du gerne vil vide endnu mere om dette emne, så tilmeld dig TrueCommerce's inspirationsdag i Århus d. 27. oktober! 

Vi er så heldige, at Sovos kommer og holder et oplæg der hedder "Update on E-Invoicing Across Europe and the Importance of Keeping VAT Compliant – Is Your Company Prepared for the Requirements that Are Coming?".

Når du har hørt det indlæg er vi helt sikre på, at du har helt styr på de kommende regler og hvad du skal gøre for at din virksomhed lever op til disse.

Der vil også være mange andre spændende indlæg fra fagpersoner der ved hvad de snakker om! 

Du får både morgenmad og frokost og hele arrangementet er GRATIS! 

Se den fulde agenda og tilmeld dig her!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.078