23948sdkhjf

Lær at bage unikke surdejsbrød – fra fagfolk til fagfolk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dagrofa Foodservice

I samarbejde med Valsemøllen afholder Dagrofa Foodservice bageworkshops, der er målrettet professionelle køkkener, som gerne vil have bedre bagværk. Antallet af pladser er begrænset.

I samarbejde med vores gode leverandør Valsemøllen A/S afholder vi i øjeblikket bageworkshops med fokus på surdej – og billetterne til de to første workshops blev lynhurtigt udsolgt!

Derfor åbner vi nu for tilmelding til to nye bageworkshops den 17. og den 31. januar hos Valsemøllen i Køge.

Vores bageworkshops er målrettet professionelle køkkener, der gerne vil have bedre bagværk, øget viden om surdej, mere økologi og en bedre økonomi ind i køkkenet.

De 2 workshops henvender sig til alle der gerne vil lære at bage bedre surdejsbrød uanset fagligt niveau.

På workshoppen lærer du:

  • Hvad er en surdej – og hvorfor bage med surdej?
  • Køretid & dej-temperatur
  • Betydningen af hævetid (koldhævning kontra raskeskab)
  • Afbagning – og tips til flotte brød uden avanceret bageriovn

Læs mere om programmet og tilmeld dig via dette link – bemærk der er et begrænset antal pladser.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dagrofa Foodservice

Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Danmark
Dagrofa Foodservice

Send til en kollega

0.096