23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Lær at bage unikke surdejsbrød – fra fagfolk til fagfolk

I samarbejde med Valsemøllen afholder Dagrofa Foodservice bageworkshops, der er målrettet professionelle køkkener, som gerne vil have bedre bagværk. Antallet af pladser er begrænset.

I samarbejde med vores gode leverandør Valsemøllen A/S afholder vi i øjeblikket bageworkshops med fokus på surdej – og billetterne til de to første workshops blev lynhurtigt udsolgt!

Derfor åbner vi nu for tilmelding til to nye bageworkshops den 17. og den 31. januar hos Valsemøllen i Køge.

Vores bageworkshops er målrettet professionelle køkkener, der gerne vil have bedre bagværk, øget viden om surdej, mere økologi og en bedre økonomi ind i køkkenet.

De 2 workshops henvender sig til alle der gerne vil lære at bage bedre surdejsbrød uanset fagligt niveau.

På workshoppen lærer du:

  • Hvad er en surdej – og hvorfor bage med surdej?
  • Køretid & dej-temperatur
  • Betydningen af hævetid (koldhævning kontra raskeskab)
  • Afbagning – og tips til flotte brød uden avanceret bageriovn

Læs mere om programmet og tilmeld dig via dette link – bemærk der er et begrænset antal pladser.

Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27626904

Kontaktperson

BREAKING
{{ article.headline }}
0.037