23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød os på Madværkstedet Bornholm

Den 8. marts står der nørderi, entusiasme, gode råvarer og faglighed på menuen, når Rønnehallen lægger lokaler til en ny fødevaremesse med titlen ’Madværkstedet Bornholm'.

Den kulinariske udvikling på Bornholm går stærkt i disse år, og opblomstringen af den lokale madscene skal messen understøtte.

Vi stiller derfor op i stærkeste opstilling med vores specialistselskaber Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus som udstillere.

Derudover er der også mulighed for at møde vores eksperter inden for frugt & grønt og fisk i sæson samt Dagrofa Bornholm, der naturligvis også er med.

I alt kan deltagerne glæde sig til at gå på opdagelse blandt knapt 70 udstillere, som alle står klar med smagsprøver og inspiration.

Alle øens professionelle køkkener er inviteret til at deltage – via dette link kan du sikre dig en gratis billet: https://bornholm.xn--madvrkstedet-9cb.dk/

Madværkstedet Bornholm afholdes af MLDK – Mærkevareleverandørerne og MCH Messecenter Herning, og bakkes op af landets tre førende grossister: Dagrofa Foodservice og Hørkram samt BC Catering.

Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27626904
P nummer: 1010432762

Kontaktperson

Send til en kollega

0.049