23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Merton-partner med fuld tryk på

Seneste gren på Mertons leverandør-træ hedder Stainer Schriften & Siebdruck og har specialiseret sig i at trykke på stort set alle materialer.

Uanset om det gælder digitaltryk, tryk på glas, aluminium, tekstiler, træ, facadeplader og tekstiler, så er muligt for Stainer.

Mertons nye samarbejde med Stainer gør det muligt at tilbyde trykte overflader i formater på op til 8 x 4 meter. Ved hjælp af de nyeste trykteknikker er mulighederne for at trykke motiver, mønstre og meget andet næsten ubegrænsede.

Alt kan laves efter kundeønske, og desuden tilbyder Stainer en række højest interessante design-overflader til inventar og indretning:

Sun-Wood
Stainer Sun-Wood er en serie af specialdesignede antikke børstede eller endnu dybere ”hakkede” træoverflader, der er trykt på en 3-lags kerne af fyrretræ og derved opnår et helt særligt autentisk udtryk. Som standard findes 10 forskellige flotte designs – 4 af dem er på lager hos Merton i Danmark. Sun-Wood i den børstede version kan også leveres som B1-godkendt plade på en brandhæmmende kerne, eller som A2-godkendt plade med ubrændbar kerne. Endvidere findes der en særlig formaldehydfri udgave af Sun-Wood, som er godkendt og velegnet til brug i saunaer.

Beton-Design
Digitaltrykte betonoverflader med eller uden fuger, som et prisgunstigt alternativt til de allerdyreste betonimitationer.

Spånplader med individuelle dekortryk
Fuldstændig efter vores kundes ønsker, enten direkte trykt på grundfolieret spånplade eller trykt på linned, der er opspændt på spånplade, og giver en blød og behagelig overflade.

Oplev en verden af muligheder på Mertons hjemmeside – og kontakt os meget gerne. Vi er klar til at fortælle dig om alle de nye muligheder med Stainer.

Merton A/S
Lillehøjvej 10
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13495599
P nummer: 1000574738

Kontaktperson

SD
Selma Dervisevic
Marketingsass.
+45 27955954 sde@merton.dk

Send til en kollega

0.062