23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kina - muligheder og udfordringer!

NordDanmarks EU-kontor inviterer i samarbejde med Udenrigsministeriet til eftermiddags-møde TIRSDAG DEN 19. MAJ KL. 14.00 til kl. 16.30. På mødet belyses muligheder og udfordringer i Kina - fremtidens største eksportmarked. GRATIS ADGANG.

Kina - muligheder og udfordringer!

NordDanmarks EU-kontor inviterer i samarbejde med Udenrigsministeriet til eftermiddags-møde
TIRSDAG DEN 19. MAJ KL. 14.00 TIL KL. 16.30
Mødet holdes i Aalborg - nærmere om sted efter registrering

På mødet belyser vi de store muligheder og udfordringer Kina byder på - bl.a. som fremtidens største eksportmarked.

Vi vil gennemgå udviklingen i Kina samt giver gode praktiske råd om de enorme muligheder og udfordringer for ethvert selskab som tænker på det kinesiske marked. Med denne præsentation vil vi forsøge at fjerne nogle af de fordomme og give dig brugbare retningslinjer for, hvordan man griber enten sourcing, produktion eller salg an i Kina - der vil blive lagt vægt på IP beskyttelse, produktgodkendelser, afsætningskanaler, kulturelle forskelle osv.

Udover præsentationen vil der blive præsenteret cases samt en introduktion til en Software matchmaking delegation i juni 2009.

Der vil være indlæg fra:

Xinjie Chan (JET):
Senior Commercial Advisor på den danske ambassade i Beijing. Jet har 8 års erfaring fra IT og Telecom sektoren i Singapore og USA og har i 2 år været forskningsingeniør hos NTRC.

Anja Villefrance:
Kommerciel konsul på det kongelige danske generalkonsulat i Guangzhou og leder af det team, der arbejder med IT, telekommunikation og elektronik. Anja har mere end 10 års erfaring inden for telekommunikation og trådløs kommunikation, senest fra RTX Telecom.

Audrey Wenyuan Zhu:
NordDanmarks EU-kontors kinesiske medarbejder i Aalborg igennem 5 år, der herfra leder Beijing kontorets indsats og er phd-studerende på Aalborg Universitet, har støttet mange nordjyske virksomheder i bestræbelse på at finde fodfæste i Kina. Audrey vil fortælle om de muligheder vi har for research og støtte:

Hertil får du naturligvis mulighed for at få afklaret dine spørgsmål og eventuelle forbehold til det kinesiske marked.

Vi glæder os til at se dig og dine kolleger. Deltagelse i mødet er gratis og kræver blot din tilmelding til tlf. 99 31 15 30 eller eu-kontor@aalborg.dk senest fredag den 15. maj

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.033