23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fire gange så meget på èn lastbil

Da det franske firma Un Air d’Ici konverterede metalemballagen til deres produkt Ice Fruit til plastemballage, var resultatet plads til fire gange så meget på èn lastbil

“Da vores mål var at få en perfekt løsning af høj kvalitet, faldt vores valg naturligvis på Superfos som emballageleverandør. Derudover har skiftet fra metal- til plastspande ført til en vægtreduktion på mere end 30% og en mere effektiv udnyttelse af vores lagerkapacitet – faktorer som både sparer penge og CO2 i produktets livscyklus,” siger adm. dir. Franck Bonfils fra Un Air d’Ici.

Hårde facts
Vores udregninger viser, at fire gange så meget plastemballage kan leveres på den samme bil sammenlignet med metalemballage. Palleudnyttelsen er dermed steget fra 1.500 til 6.500 tomme emballager pr. palle.

Emballagens vægt er også faldet markant. Man har opnået en reduktion på 42 g pr. emballageenhed svarende til mere end 30%. Sammen med den forbedrede palleudnyttelse er de samlede besparelser på transport og lager absolut betydningsfuld og kan måles på bundlinien.

Superfos arbejder dedikeret med at hjælpe kunder til en reduktion af deres CO2. Den førende emballageproducent undersøger og måler derfor konstant besparelserne indenfor kerneområderne for kunderne.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Send til en kollega

0.047