23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Offshore vind tur til England 22.-24. juni 2010

Mød potentielle samarbejdspartnere, besøg virksomheder og hør hvordan andre danske er blevet en del af engelske offshore vind projekter på en tredages tur til det nordøstlige England.

Offshore vind tur til England 22.-24. juni 2010
Mød potentielle samarbejdspartnere, besøg virksomheder og hør hvordan andre danske er blevet en del af engelske offshore vind projekter på en tredages tur til det nordøstlige England.
Enterprise Europe Network i Danmark arrangerer i samarbejde med Enterprise Europe Network Yorkshire, Team Humber Marine Alliance og Dansk Eksportforening en tredages tur til nordøst England med fokus på offshore vind. Turen giver deltagerne en unik mulighed for at få et indblik i mulighederne i den hastigt voksende engelske offshore vind sektor og mødes direkte med engelske virksomheder, som er interesseret i at etablere samarbejde med danske virksomheder. Deltagelse er kun mulig for et begrænset antal danske virksomheder.

Hvorfor deltage?
Turen giver en unik mulighed for at mødes direkte med en række engelske virksomheder, som er interesseret i at etablere samarbejde med danske virksomheder. Interesserede kan allerede nu finde en liste over engelske virksomheder, som er interesseret i samarbejde i offshore wind kataloget. Kataloget kan downloades til venstre på denne side. Kataloget opdateres snarest med endnu flere profiler.

Læs mere om arrangementet her

Pris for deltagelse: 3600 kr. pr. person. Prisen inkluderer hotel (morgenmad inkluderet), middag den første aften og frokost de to følgende dage, lokal transport til og fra hotel, b2b møder og virksomhedsbesøg. Bemærk: Rejse til og fra Yorkshire regionen er ikke inkluderet i prisen.

Tilmelding: skal ske til Thomas C. Andersen, Enterprise Europe Network, Herning på tlf. 9626 1133, eller tca@eu-center.dk Efter tilmelding fremsendes faktura. Tilmeldingen er bindende og beløbet refunderes kun ved eventuel aflysning af turen. NB: begrænset antal pladser!

Deadline for tilmelding: 8. juni. Alle deltagende virksomheder skal på forhånd udfylde en kort virksomhedsprofil, hvor tilbud om og ønsker til samarbejde er beskrevet – vi hjælper gerne din virksomhed med at lave denne profil.

Yderligere information: om turen kan fås ved henvendelse til Thomas C. Andersen, Enterprise Europe Network, Herning på tlf. 9626 1133, eller tca@eu-center.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.046